Merhaba yardimci olutmusunuz

Olmazolsun

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
89
12
8
23
Öncelikle merhaba bundan 10 gün kadar önce erkek arkadaşımla iç çamaşırları varken surtunme yaşandı onun boxerinde biraz zevk suyu gördüm sonradan hemen bıraktım şu an da 6 gün reglim gecikti karnım davul gibi oldu çok kötü durumdayım bana yardımcı olurmusunuz sizce bisry varmi yoksa da niyr böyle gecikti reglim hic gecikmezdi karnım kocaman oldu patlicak gibiyim nolur

Öncelikle merhaba bundan 10 gün kadar önce erkek arkadaşımla iç çamaşırları varken surtunme yaşandı onun boxerinde biraz zevk suyu gördüm sonradan hemen bıraktım şu an da 6 gün reglim gecikti karnım davul gibi oldu çok kötü durumdayım bana yardımcı olurmusunuz sizce bisry varmi yoksa da niyr böyle gecikti reglim hic gecikmezdi karnım kocaman oldu patlicak gibiyim nolur

Daha önce sorulmuş benzer sorulara ve yanıtlara linkteki konulardan ulaşabilirsiniz.

Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: Sürtünme

İmkanı yok hamileliğin, strese giriyorsunuz iyice gecikiyor, geciktikçe strese giriyorsunuz.

Kendi kendime diyorum 5 dakika sonra bu moda giriyorum o kadar kötüyüm patlicam sanki bu arada teşekkür ederim yorum için
Dış ortamda spermler canlı kalamaz, çamaşırın vulvanıza değmesiyle sürtünmesiyle hamile kalmanız imkansız. Yaşınız ufak, ondan bu kadar telaşlı ve korkuyorsunuz. İçiniz rahat olsun. Bir de benim de reglim gecikti, karnım o kadar gergin ki. Normal öyle olması. Eli kulağındadır, gelir.

Oo sürtünmee mii en etkili gebe kalma yolu. Senden önce sürtünenlerin çocukları okula başladı şimdi..

Dış ortamda spermler canlı kalamaz, çamaşırın vulvanıza değmesiyle sürtünmesiyle hamile kalmanız imkansız. Yaşınız ufak, ondan bu kadar telaşlı ve korkuyorsunuz. İçiniz rahat olsun. Bir de benim de reglim gecikti, karnım o kadar gergin ki. Normal öyle olması. Eli kulağındadır, gelir.
Tesekkur ederim yorumunuz için inşallah 🥺

Psikolojiktir
Sürtğnmeyle gebelik olmaz
Madem bu kadar telaş yapıyorsun o zaman bazı şeyleri yapmıcsksın ha yaptın önlem alıcaksın ki olmasın
Eğer ki de şüphen çok bi dr görünmelisin

Psikolojiktir
Sürtğnmeyle gebelik olmaz
Madem bu kadar telaş yapıyorsun o zaman bazı şeyleri yapmıcsksın ha yaptın önlem alıcaksın ki olmasın
Eğer ki de şüphen çok bi dr görünmelisin
Önlem alacak bir şey yok ki çamaşırlar sürtüşmüş:KK70:

Back
X