Merhaba yeni estetik oldum yardımlarınızı bekliyorum

Sweetwine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
10
0
1
26
Ben 6 gün önce estetik oldum 3 gün önce tamponlarım alındı ama kabuklanma hâlâ var dün gece uyurken burnumun içerisindeki kabuklanma aşırı rahatsız etti öyle böyle değil zaten nefeste aldırmıyordu.Ben de sinirden içindeki kabukların bazılarını elimle çekerek temizledim ama şimdi de korkuyorum zarar vermiş miyimdir burnum düşer mi diye lütfen bir şeyler söyleyin :(

Ben 6 gün önce estetik oldum 3 gün önce tamponlarım alındı ama kabuklanma hâlâ var dün gece uyurken burnumun içerisindeki kabuklanma aşırı rahatsız etti öyle böyle değil zaten nefeste aldırmıyordu.Ben de sinirden içindeki kabukların bazılarını elimle çekerek temizledim ama şimdi de korkuyorum zarar vermiş miyimdir burnum düşer mi diye lütfen bir şeyler söyleyin :KK43:
Burun düşmez de deriye zarar verirsiniz. Pamuklu çubuğu ıslatın, o şekilde temizleyin ve zorlamayın, zamanla atar. Temizledikten sonra yine pamuklu çubuğa azıcık teramycin sürüp burun ucunun içine sürebilirsiniz, nemli kalmasına yardım eder.

Çok geçmiş olsun sabır gerektiren bi süreç gerçekten. Alçı da çıktı mı

Hametanın mavili olan merhemi o kabukları öyle güzel yumuşatıyor ki ben herşeyi denedim ama hametan gübisi yok. Kesinlikle ateller alındıktan sonra da kullan derim benim bide kapalı teknikti içte dikişim var. Çok iyi geldi. Vazelin de önerebilirim ama vazelin yarayı iyileştirme gibi bir özelliğe sahip değil.

Ben ilk günden bu yana fucidin kullanıyorum merhem olarak. Epey işime yaradı açıkçası.

Bende 16 gün önce ameliyat oldum. Sinus rinse kit onerdi doktor günde 4 defa onunla burun temizliği yapıyorum ardından göz teramisini verdi onları kullanıyorum. Burnumda pek sorun olmadı kuruluk vs olmuyor ama 4 günde bir burnumdan kanlı mukus geldi . Toplanmıs sert mukus ve kurumus kabuklar onlar geldikten sonra epey rahatlıyorum. Sinus kit ile temizlerken geliyor hiç zorlamadan hatta sasırıyorum nasıl bu kadar rahat o kabukları attığıma.

Back
X