Merhaba. Yeni katıldım aranıza.

Evet çok seviyorum.kaybetmek de istemiyorum.benim de hatalarim var elbet.ama ne yapacağımı şaşırdım. Acaba benden mi bir adım bekliyor yoksa gerçekten bitirdi mi onu bilemiyorum.1 aydır ayriyiz ve hiçbir şey yapmıyor. Farklı şehirlerde olmamız da kötü oluyor bu anlamda.sevse haklı haksız bakmaz bişey yapmaz miydi sizce?hem arasam ne dicem ki?
Sende seviyorsun sen niye bısey yapmiyorsan oda yapmiyordur. Bir kiz olarak tamam insan kendini agırdan satarda canım seninkisi çok fazla yani bu gururun oldugu yerde en aşık adam bile bunalip gider. Diyelim ki seni sevmiyor artik kafasnda bitirmis mesaj atmakla ne kaybedersin senle dalga mi gececek. En fazla olmayacak der. Zaten her kosulda bitmis suanda. Ama ya seviyorsa ve senden bekliyorsa. O kadar aramis kosmus pesinden cevap vermemissin daha ne yapmasini bekliyorsun. Bence onunda bir kalbi oldugunu ve kırılabilecegini unutma..

Sende seviyorsun sen niye bısey yapmiyorsan oda yapmiyordur. Bir kiz olarak tamam insan kendini agırdan satarda canım seninkisi çok fazla yani bu gururun oldugu yerde en aşık adam bile bunalip gider. Diyelim ki seni sevmiyor artik kafasnda bitirmis mesaj atmakla ne kaybedersin senle dalga mi gececek. En fazla olmayacak der. Zaten her kosulda bitmis suanda. Ama ya seviyorsa ve senden bekliyorsa. O kadar aramis kosmus pesinden cevap vermemissin daha ne yapmasini bekliyorsun. Bence onunda bir kalbi oldugunu ve kırılabilecegini unutma..

Bugüne kadar hiçbir ilişkimde adım atmadigim için zor geliyor bana bu.belki de haklisin.bunu yazmadan aramadan bilemem.inşallah korktuğum şeyleri duymam.çok sağ ol ;)

Bugüne kadar hiçbir ilişkimde adım atmadigim için zor geliyor bana bu.belki de haklisin.bunu yazmadan aramadan bilemem.inşallah korktuğum şeyleri duymam.çok sağ ol :KK66:
Hayatta risk almazsan mutlu olamazsın. Ayrıca bu insana sen yeniden açilacak olsan dedigin cekinti de haklisinda canim bu insan senin sevgilin olmuş biri lütfen sevginizi böyle gururlar için harcamayın. Iki insanin birbirni bulmasi o kadar zor ki kiymetini bil.. erkeklerinde biz kadar ilgiye ihtiyaci var ama tabi ayarini bileceksin yoksa sapıtıyorlar :KK48::KK48: bol şans sonucu bildir mutlaka :KK25:

Hayatta risk almazsan mutlu olamazsın. Ayrıca bu insana sen yeniden açilacak olsan dedigin cekinti de haklisinda canim bu insan senin sevgilin olmuş biri lütfen sevginizi böyle gururlar için harcamayın. Iki insanin birbirni bulmasi o kadar zor ki kiymetini bil.. erkeklerinde biz kadar ilgiye ihtiyaci var ama tabi ayarini bileceksin yoksa sapıtıyorlar :KK48::KK48: bol şans sonucu bildir mutlaka :KK25:

Çok haklisin.dediğini yapıcam ve bu kez ben adım atıcam. İnşallah dediğimiz gibidir.o da seviyor dur ve benden bekliyordur.dua et bana olur mu?mutlu haberleri vericem inşallah. Çok teşekkür ederim; )

Çok haklisin.dediğini yapıcam ve bu kez ben adım atıcam. İnşallah dediğimiz gibidir.o da seviyor dur ve benden bekliyordur.dua et bana olur mu?mutlu haberleri vericem inşallah. Çok teşekkür ederim; )
Rica ederim ne demek insallah hayirlisi ile hersey gönlünce olsun. Biraz seni zorlayabilir pes etme ;)

Merhaba.zor oldu ama sonunda aradım. Kendisi beni zaten arayacak mis. Keşke aramayip bekleseydim:)) beni çok sevdiğini ve devam etmek istediğini söyledi. Kadınlık gururumu ayak altına almadan kabul ettim;) ayrılmama sebep olan tavırları hala devam ediyor ama bi şans daha vericem bu ilişkiye. Kendimde de değişiklik yapıcam. Her şeyi sorun etmicem.bakalım ne kadar sabredebilicem. İnşallah her şey çok güzel olur.benden sonucu bildirmemi istemistin; )

Merhaba.zor oldu ama sonunda aradım. Kendisi beni zaten arayacak mis. Keşke aramayip bekleseydim:)) beni çok sevdiğini ve devam etmek istediğini söyledi. Kadınlık gururumu ayak altına almadan kabul ettim:KK66: ayrılmama sebep olan tavırları hala devam ediyor ama bi şans daha vericem bu ilişkiye. Kendimde de değişiklik yapıcam. Her şeyi sorun etmicem.bakalım ne kadar sabredebilicem. İnşallah her şey çok güzel olur.benden sonucu bildirmemi istemistin; )
Canım ama senin bu gurur olayini biraz acman gerek sevdigini söylemek helede bir iliski yasadgn birine yani kötü bisey yada gurursuzluk degilki her zaman erkek alttan alacak diye bisey yok. Sevindim umarum hersey gönlünce olur ama sürekli ondan beklersen olmaz bir yerde pes eder benden sana bir tavsiye ;)

Canım ama senin bu gurur olayini biraz acman gerek sevdigini söylemek helede bir iliski yasadgn birine yani kötü bisey yada gurursuzluk degilki her zaman erkek alttan alacak diye bisey yok. Sevindim umarum hersey gönlünce olur ama sürekli ondan beklersen olmaz bir yerde pes eder benden sana bir tavsiye :KK66:

Yok hayır sevgimi gösterme konusunda sorun yok.o konuda gurur falan da yapmıyorum. Ama hani ben aradım ya içim hiç rahat değil. Ben aramış olduğum için şart da kosamiyorum artk şunu yapma sunu yap diye.o yüzden biraz huzursuzum.denicem,emek vericem sonuna kadar. Umarım buna değer. :)

Back
X