E Emnycl Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2019 5 0 6 34 18 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Emnycl #1 Ben Serhat şibara ameliyat olcam kasım ayında ameliyat olanlar bana yardımcı olabilirmi çok tereddütteyim
Ben Serhat şibara ameliyat olcam kasım ayında ameliyat olanlar bana yardımcı olabilirmi çok tereddütteyim
S serenityof Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 6 0 1 24 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Emnycl #2 Emnycl .!.: Ben Serhat şibara ameliyat olcam kasım ayında ameliyat olanlar bana yardımcı olabilirmi çok tereddütteyim Genişletmek için tıkla... Kasım çok geç değil mi? Bir de ne kadar ücret ödeyeceksiniz? Ben de muayene tarihi alabildin daha ücreti ogrenemedim
Emnycl .!.: Ben Serhat şibara ameliyat olcam kasım ayında ameliyat olanlar bana yardımcı olabilirmi çok tereddütteyim Genişletmek için tıkla... Kasım çok geç değil mi? Bir de ne kadar ücret ödeyeceksiniz? Ben de muayene tarihi alabildin daha ücreti ogrenemedim
1 1merhaba Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2019 6 1 1 30 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Emnycl #3 aynen kasım baya geç değil mi bende serhat şibara amliyat olmak istiyorum 6gün sonra görüşücem randevu aldım
aynen kasım baya geç değil mi bende serhat şibara amliyat olmak istiyorum 6gün sonra görüşücem randevu aldım