Merhaba

Yardimcizuhal004

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
23
6
1
23
Merhaba ben transfer sonrası 10.Günümde kan testi yaptım 55.72 çıktı 13. Gün ise 51.20 çıktı doktor embriyoyla ilgili sorun olduğunu ve gebeliği bitirmek gerektiğini söyledi benim içime sinmiyor tekrar yükselebilir umudum var çünkü hiçbir kanama hiç bir ağrı çekmedim durduk yerde neden gebeliğin sonlanması istendi aranızda bunu yaşayan oldu mu ?

Kimyasal gebelik denilen durum olmuş değer çok düşük giderek düşer ve biter bu durumda yapılacak birşey yok maalesef ilaçları bırakmanız gerekiyor

Ne kadar büyük bir umutla beklemiştik başka çaresi yok mu tmm oldu ama neden yani sebebi ne olabilir ki bende bunu anlamıyorum
Oluyor böyle malesef açıklaması yok genetik testlerinizi yaptırdınız mı eşinizle beraber onları yaptırın bu süreçte güzel güzel takviyeler vitaminler alın kendinizi toparlayın olur inşallah benim de 3. denememde pozitif oldu 8 buçuk haftada kalbi durdu hiç bir sebeb yokken hayırlısı olsun öyle düşünün

Çoklu zor birden bire gebelik sonlanacak denilmesi ben testlerin adını bilmiyorum ama yapılması gereken bütün testler sonuçları çok iyi çıktı

Çoklu zor birden bire gebelik sonlanacak denilmesi ben testlerin adını bilmiyorum ama yapılması gereken bütün testler sonuçları çok iyi çıktı
Genetik testin sonucun uzun sürede çıkıyor genelde ilk başta istemiyorlar bir sorun bakalım doktorunuza evet çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah

kımyasal gebelık maalesef,
bende 2sene once yasadım,
ılacları bırakmanız gereklı sonrasında reg olunuyor
çok gecmıs olsun...

kımyasal gebelık maalesef,
bende 2sene once yasadım,
ılacları bırakmanız gereklı sonrasında reg olunuyor
çok gecmıs olsun...
Benim bugün ilaçları bırakalı 3 gün oldu daha bir kanama yok bunun için yarın gidip tekrar kan testi yapicam doktorum sadece ilaçları bırak ve bekle dedi ben dayanamıyorum belki yükselir yoluna girer herşey hem daha benimle düşmedi

Ben aşılama ıle kımyasal gebelık yasadım,
sonra 1 yıl gectı dogal yoldan hamıle kaldım ama dıs gebelık oldu,
aradan 1 yıl geçti, tup bebek denedık ocak ayında transfer oldum maalesef olda mol gebelık-uzum gebelıgı oldu kurtaj olmak zorunda kaldım şubatta,
yani mücadelemiz devam edıyorz 4 senedır..
sız dedıgım testlerı yaptırdınız mı? kromozom ve pıhtılaşma ??
yanı burda sorun embrıyodan olmayadabilir .

Bilmiyorum doktorum bütün testleri yaptığını söyledi bende hiç sormadım

Her embriyo faklkı oluyor,tüp bebekte kimyasal gebelik çok oluyor benim de bütün testlerim temiz ama 1 kez bende yaşadım embriyonun sağlıksız olduğunu söylüyorlar bu durumda,tutunsa bile kalbi duruyor kesesi büyümüyor bi şekilde malesef düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…