Merhaba, böyle bi durum yaşamadım ama bunu yaşayan çok kişinin yazısını okumuştum. Adetin bittiği günün ertesinde hemen yumurtlayan bile oluyormuşAdetim 3 gün önce bitti bugün yumurtlama gördüm böyle erken gören var mı aranızda acaba arkadaşlar. Ebru ceylana sordum yumurtlama bugün dedi
Aaa hiç denk gelmedim internetten araştırdım bende sabahtan beri ama ebru ablada yumurtlama diyince testi atıyım bakın bi istersenizMerhaba, böyle bi durum yaşamadım ama bunu yaşayan çok kişinin yazısını okumuştum. Adetin bittiği günün ertesinde hemen yumurtlayan bile oluyormuş
Ben yumurtladim 2 ay önce ve geçen ayda öyle yumurtladim sanırimBilgisi olan herkes yazsın lütfen
Nasıl yani 3 gün sonra mıBen yumurtladim 2 ay önce ve geçen ayda öyle yumurtladim sanırim
Adetim bitti 2 gün sonra yumurtladim o ayda 2 kere yumurtladim birgebeningunlugu sitesinden aldığım ovulasyon testiyle takip etmiştim şaşırmıştım sonraki ayda gebe kaldimNasıl yani 3 gün sonra mı
Bende o testi kullanıyorum bende şaşırdım sabahtan beri o yüzden sormak istedim bilen birineAdetim bitti 2 gün sonra yumurtladim o ayda 2 kere yumurtladim birgebeningunlugu sitesinden aldığım ovulasyon testiyle takip etmiştim şaşırmıştım sonraki ayda gebe kaldim
Evet canım oluyor benim öyle oldu ya ondan tam 1 hafta sonra yine yumurtlama gördümBende o testi kullanıyorum bende şaşırdım sabahtan beri o yüzden sormak istedim bilen birine
Her döngüde farklı zamanlarda yumurtlama olabiliyor testi aldığınız sayfa da yumurtlama dediyse mutlaka değerlendirinAaa hiç denk gelmedim internetten araştırdım bende sabahtan beri ama ebru ablada yumurtlama diyince testi atıyım bakın bi isterseniz
İnşallah güzel haberler alırsınEvet değerlendir 3 gün dedi
Doğru söylemiş Ebru abla bende gördüm yani değerlendir 3 günAdetim 3 gün önce bitti bugün yumurtlama gördüm böyle erken gören var mı aranızda acaba arkadaşlar. Ebru ceylana sordum yumurtlama bugün dedi
Tamam çok teşekkürlerDoğru söylemiş Ebru abla bende gördüm yani değerlendir 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?