Merhaba

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Adetim 3 gün önce bitti bugün yumurtlama gördüm böyle erken gören var mı aranızda acaba arkadaşlar. Ebru ceylana sordum yumurtlama bugün dedi

Adetim 3 gün önce bitti bugün yumurtlama gördüm böyle erken gören var mı aranızda acaba arkadaşlar. Ebru ceylana sordum yumurtlama bugün dedi
Merhaba, böyle bi durum yaşamadım ama bunu yaşayan çok kişinin yazısını okumuştum. Adetin bittiği günün ertesinde hemen yumurtlayan bile oluyormuş

Merhaba, böyle bi durum yaşamadım ama bunu yaşayan çok kişinin yazısını okumuştum. Adetin bittiği günün ertesinde hemen yumurtlayan bile oluyormuş
Aaa hiç denk gelmedim internetten araştırdım bende sabahtan beri ama ebru ablada yumurtlama diyince testi atıyım bakın bi isterseniz

Adetim bitti 2 gün sonra yumurtladim o ayda 2 kere yumurtladim birgebeningunlugu sitesinden aldığım ovulasyon testiyle takip etmiştim şaşırmıştım sonraki ayda gebe kaldim
Bende o testi kullanıyorum bende şaşırdım sabahtan beri o yüzden sormak istedim bilen birine

Aaa hiç denk gelmedim internetten araştırdım bende sabahtan beri ama ebru ablada yumurtlama diyince testi atıyım bakın bi isterseniz
Her döngüde farklı zamanlarda yumurtlama olabiliyor testi aldığınız sayfa da yumurtlama dediyse mutlaka değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…