Hamile olmaktan korkuyor musun ?Merhaba benim 25 mayis korunmasız birlikteliğimiz oldu ben 6 saat içinde afedersiniz 3 defa içime bosaldi ben hemen ardından ella içtim hiç zaman kaybetmeden daha sonra 28 mayis.regl oldum benim reglim normalde 4 5 gün sürer ama bu sefer 9 10 gün sürdü bi kaç gün önce doğurganlık yumurtlama akıntısı geldi böyle koyu şeffaf uzayan bi akinti her ay geliyo bu zaten yumurtlama döneminde ama bu ay çok midem bulanıyor ve sanki göguslerim.aciyo gibime geliyor kontrol ediyorum diye baskı uyguluyorum acaba ondna mi diye de düşünüyorum ve biraz şişlik var ilişkiden 11 gün sonra test yaptım.negatif çıktı adetime 10 gün falan var sizce hamilemiyim.kizlar korkuyorum lütfen
Yargılayın diye değil bilen birisi cvp versin diye yazdimHamile olmaktan korkuyor musun ?
Pek sanmıyorum korkan insan 3 kere müsade etmez istemez niye çünkü o çocuğun günahına girmemek için evet hamile olabilirisn hayırlı olsun
Yargılamak değil zaten yargilamiyorum kimsenin haddi değil yargılamak ama 3 kere içime bosaldi hamile ihtimalim varmı diyorsunuz bende madem buraya yazacak test yapacak kadar panik tedirgin oluyorsun o ilacı içip hormon dengeni herseyini bozuyorusun çok masum bı ilaç değil biliyorsundur belki buna rağmen neden kendini riske koyup yapıyorsun anlam veremiyorum 3 kere içime boşalmaya müsade ediyorsanız demek ki buraya yazacak kadar stresli olmamalisiniz diye düşündüğüm için yazdım yargılamak degilYargılayın diye değil bilen birisi cvp versin diye yazdim
Evet hamile olasılığınız çok yüksek hele ki göğüs ağrısı varsa bence hamilesinizMerhaba benim 25 mayis korunmasız birlikteliğimiz oldu ben 6 saat içinde afedersiniz 3 defa içime bosaldi ben hemen ardından ella içtim hiç zaman kaybetmeden daha sonra 28 mayis.regl oldum benim reglim normalde 4 5 gün sürer ama bu sefer 9 10 gün sürdü bi kaç gün önce doğurganlık yumurtlama akıntısı geldi böyle koyu şeffaf uzayan bi akinti her ay geliyo bu zaten yumurtlama döneminde ama bu ay çok midem bulanıyor ve sanki göguslerim.aciyo gibime geliyor kontrol ediyorum diye baskı uyguluyorum acaba ondna mi diye de düşünüyorum ve biraz şişlik var ilişkiden 11 gün sonra test yaptım.negatif çıktı adetime 10 gün falan var sizce hamilemiyim.kizlar korkuyorum lütfen
Üstüne uzun süren bi kanamanız olmuş ilaçta içmişsiniz eğer gebelik olsaydı kanamanız dahil toplam günler içinde testle belli olurdu içiniz rahat ılsunMerhaba benim 25 mayis korunmasız birlikteliğimiz oldu ben 6 saat içinde afedersiniz 3 defa içime bosaldi ben hemen ardından ella içtim hiç zaman kaybetmeden daha sonra 28 mayis.regl oldum benim reglim normalde 4 5 gün sürer ama bu sefer 9 10 gün sürdü bi kaç gün önce doğurganlık yumurtlama akıntısı geldi böyle koyu şeffaf uzayan bi akinti her ay geliyo bu zaten yumurtlama döneminde ama bu ay çok midem bulanıyor ve sanki göguslerim.aciyo gibime geliyor kontrol ediyorum diye baskı uyguluyorum acaba ondna mi diye de düşünüyorum ve biraz şişlik var ilişkiden 11 gün sonra test yaptım.negatif çıktı adetime 10 gün falan var sizce hamilemiyim.kizlar korkuyorum lütfen
Teşekkür ederimÜstüne uzun süren bi kanamanız olmuş ilaçta içmişsiniz eğer gebelik olsaydı kanamanız dahil toplam günler içinde testle belli olurdu içiniz rahat ılsun
Ama ben çok kontrol etcem diye afedersiniz sıkıyorum falan biraz ondan diyorum ama başka bi belirti de yokEvet hamile olasılığınız çok yüksek hele ki göğüs ağrısı varsa bence hamilesiniz
Sıkıyorum derken anlamadım, onun haricinde ilişki sonrasında kullandığınız o hap tüm hormonlarınızı bozmuştur belki ondandır bilemem ama yarın yanınızda olmayacak insanlar için hormonlarınızı bozmayın ve hamile kalmayınAma ben çok kontrol etcem diye afedersiniz sıkıyorum falan biraz ondan diyorum ama başka bi belirti de yok
Sıkıyorum derken anlamadım, onun haricinde ilişki sonrasında kullandığınız o hap tüm hormonlarınızı bozmuştur belki ondandır bilemem ama yarın yanınızda olmayacak insanlar için hormonlarınızı bozmayın ve iş
Teşekkür ederim içim rahatladı birazregl olmuşsunuz, sorun olmaz. biraz önce tarihleri karıştırmışım yanlış yorum yapmış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?