- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nnnnnggggg
-
Kan testinde hiç artmamış yok gibi duruyor adetiniz gelmezse bir doktora görününGebelik şüphem vardı bütün belirtiler var normal yani rahim duvarında da kalınlaşma var dedi doktor ilk kan tahlilimde 0.20 çıktı 4 gün sonra tekrar kan testi yaptık yine 0.20 çıktı , evde 2. Den önce test yaptım silik çizgi normal mi ? Nasıl yol izlesem bilmiyorum 11 gün gecikti adetim
Kan testi ilk 19’unda yapıldı sonra 23’ünde yapıldı bu aralıkta olsaydı yinede artış olurmuydu kan da ?Kan testinde hiç artmamış yok gibi duruyor adetiniz gelmezse bir doktora görünün
İnternette baktığımda ilk haftalarda bhcg düşük çakabilir diyor aynı zamandadaKan testi ilk 19’unda yapıldı sonra 23’ünde yapıldı bu aralıkta olsaydı yinede artış olurmuydu kan da ?
İnternette baktığımda ilk haftalarda bhcg düşük çakabilir diyor aynı zamandada
Evet artış olurdu gecikmeniz baya olmuş çünkü sizi üzmek istemem ama şimdiye betanın artması gerekiyorduKan testi ilk 19’unda yapıldı sonra 23’ünde yapıldı bu aralıkta olsaydı yinede artış olurmuydu kan da ?
Evet artış olurdu gecikmeniz baya olmuş çünkü sizi üzmek istemem ama şimdiye betanın artması gerekiyordu
Stres yapıyor olabilirsiniz bu da geciktirirNapalım sağlık olsun .. Cuma günü tekrar gideceğim doktora , bütün belirtilerim devam ediyor nedenini bilmiyorum cuma günü gecikmeli 14 gün olucak
Hiç aklıma gelmedi gebelik olacağı ama belirtiler yoğunlaşınca ailem dedi olabilir diye , ablamın gebeliğinde de böyle olmuş ve 4. Hafta kanda ve ultrasonda gözükmüşStres yapıyor olabilirsiniz bu da geciktirir
İnşallah gönlünüzden geçen olurHiç aklıma gelmedi gebelik olacağı ama belirtiler yoğunlaşınca ailem dedi olabilir diye , ablamın gebeliğinde de böyle olmuş ve 4. Hafta kanda ve ultrasonda gözükmüş
F ile başlıyordu tam hatırlamıyorumTestin markası ne