• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

nnnnnggggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
7
0
1
29
Gebelik şüphem vardı bütün belirtiler var normal yani rahim duvarında da kalınlaşma var dedi doktor ilk kan tahlilimde 0.20 çıktı 4 gün sonra tekrar kan testi yaptık yine 0.20 çıktı , evde 2. Den önce test yaptım silik çizgi normal mi ? Nasıl yol izlesem bilmiyorum 11 gün gecikti adetim

Eklentiler

• IMG_5963.webp
    IMG_5963.webp
    9 KB · Görüntüleme: 48
Gebelik şüphem vardı bütün belirtiler var normal yani rahim duvarında da kalınlaşma var dedi doktor ilk kan tahlilimde 0.20 çıktı 4 gün sonra tekrar kan testi yaptık yine 0.20 çıktı , evde 2. Den önce test yaptım silik çizgi normal mi ? Nasıl yol izlesem bilmiyorum 11 gün gecikti adetim
Kan testinde hiç artmamış yok gibi duruyor adetiniz gelmezse bir doktora görünün

Evet artış olurdu gecikmeniz baya olmuş çünkü sizi üzmek istemem ama şimdiye betanın artması gerekiyordu 🙏🏻
😞 Napalım sağlık olsun .. Cuma günü tekrar gideceğim doktora , bütün belirtilerim devam ediyor nedenini bilmiyorum cuma günü gecikmeli 14 gün olucak 😭

Back
X