merhaba

sofya29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
31
0
86
45
İstanbul
İlk bebeğime hamileyim.İlk defa anne olmanın verdiği bi sevinç bi şaşkınlık var.14 aylık evliyiz.Ve çok şükür ki bebeğimizi fazla aratmadan Allahım bize bu duyguyu tattırdı.İstediğimiz zaman aldık sevinçli haberi.Daha 6 haftalık.ama ufak bi sorunum var.Lekeli akıntılarım geliyor.Doktora gittiğimizde bu durumla karşılaşabildiklerini söyledi.Ama düşük belirtiside olabilir dedi.Daha çok yeni olduğu için belli bir teşhis koymadı.İlaç verdi.Onu kullanıyorum .ayrıca istirat etmemi söledi.Dediklerini uyguluyorum.Sağolsun eşim ve ailler sayesinde hiç bir şey yapmadan dinleniyorum.Şu anda çalışmamamda büyük bir şans tabiki.Pazartesi kontrolum var çok dua ediyorum inşallah bi problem çıkmaz diye.Doktor stres yapmamam gerektiğini morelimi yüksek tutmamı söledi.Ama ister istemez insan kafasına takıyo.Bunu paylaşmak istedim,çünkü böle bir sorun yaşayan yada daha öncden bilgisi olanllar varsa benimle bildiklerini paylaşmalarını istedim.İnşallah herkes için herşeyin hayırlısı olur.

canım kokma ilaç progestan dimi hamileliğin ilk haftalarında böle şeyler normal
evet düşük belirtisi olabilir ama aklına kötü şeyler getirme bende yaşadım aynısını
bide ben çalışıyorum yani düşün şuan gayet iyiyim 3 ayımız bitti çok şükür
dur hele bi miğde bulantııların başlasında asıl sıkıntıyı gör sen::)))))

tatlım aynı durumu ben de yaşadım geçen hafta çork korktum doktor ilaöç yazdı ilaçları kullndım şu an daha lekelenme olmuyo ben de bir hafta dinlendim kendine dikkat et bak Allaha emanet bebeklerimiz

bende 3 ay önce yaşadım bu duyguyu canım benimde akıntılarım geldi doktorum adet kalıntılarıdır dedi ilaç vermedi bir hafta içinde düşürdüm bebeğimi ama çok şükür şuan yine hamileyim progestan diye ilaç kullanıyorum bende çok strers yapıyorum. şuan akıntım yok inşallah olmaz yat hep bend eyatıyorumm.kaydirigubbakcemile5

canım kafana takma ne oluyorsa ondan bende ilk gebeliğimde çok bunaldım. lütfen bebeğini düşün:Saruboceq:

tebrikler canımm.
allah bizlere de aratmaz inşallah da kısa zamanda hamiş kalıveririz .

Tebrik ederim.ALLah sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin inşallahhha.s.

canım tebrikler.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sakın korkma allaha emanet bebişlerimiz.inşallah pazartesi gittiğinde herşey düzelmiş olucak.rabbim isteyen herkeze versin inşallah.

merhabalar hepinize.uzun zamandır siteye girmedim.güzel dileklerinize çok teşekkür ediyorum.Hepsini yeni okuyabildim.geçen aya kadar hiç kalkmadan yattım .şimid çok şükür oğlum ve ben çok iyiyiz.Çok şükür eski sağlığama kavuştum.Allah herkese sağlık versin.Çok zor günler geçirdim.iHer sabah kalktığımızda şükretmeliyiz her herşey için.Tekrar teşekkür ediyorum.Bundan sıonra daha sık görüşürüz umarım.

bişi olmaz merak etme saglıcakla al kucagına ınş darsısı bıze.benım arkadasımdada ılk hamıle kaldıgı ay öle oldu bebek yer aradıgı zamn kan gelırmıs sonradan duzene bındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…