• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba

EsraCadi

inci'm kızım biriciğim(ssçs)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
489
21
643
40
selamlar herkese..
lutfen benı tanıyan herkes bana ulaşsın lutfen arkadaslarımı bulamıyorum
:43::43::43:

ben senin gibi dakkada bir mesaj atamıyorum yalnız :52:

ben de yeni uğramaya başladım, senin topiği gördüm daldım :27:

kazen keşke sohbetı açsa yaa benıde admın yapsa sohbete :)))

evt benım kız :)) 3 yaşına gırıyo ekımın 1 ınde :))

hay maaşallah, büyüdü gitti bak, Allah iyi günlerini göstersin, ee 2. ne zaman :52:

sagol canım be buyudu işte sıpa :)) 2, yok benım kıtapta :)) Allaha şukur yeter

ben ıstemıyorum :)) onun ıstemesı onemlı degıl onemlı olan benım ne ıstedıgım :)))) :10:

:))) sen neler yaptın o kadar sene oldu yaa gorusmeyelı :)) cok ozledım valla herkesı yaa.. cemrem den falan haber yok deryalı vardıya benım qanka onunla gorusuyodum 1 senedır ne aradık ne sorduk bı arayım dıyom fırsat olmuyo unutuyorum

:))) sen neler yaptın o kadar sene oldu yaa gorusmeyelı :)) cok ozledım valla herkesı yaa.. cemrem den falan haber yok deryalı vardıya benım qanka onunla gorusuyodum 1 senedır ne aradık ne sorduk bı arayım dıyom fırsat olmuyo unutuyorum

Valla ne olsun, gözüm hep eskileri aradı ama kimseler yok sanki :) Ne yapacağım sen ne yapıyorsan aynısı, çocuk büyütüyoruz :31:
Tabi benimkiler artık kazık modundalar seninkine göre :9: cemrem, deryali, vicdan, hipo, kelebek, kronick, ayn, olilya, sergü, vicdan, vanilya o kadar çok ki ..kimbilir nerdeler :31: bakmadım belki de sitedeler :9:

Back
X