Erkek arkadaşımla aynı bölümde aynı sınıfta okuyoduk o son senesindeyken ben alttan derslerimi alıyordum o da mezun olacaktı saten dersleri de iyiydi bu arada o zaman daha aramızda bişey yoktu ben ona karşı bişeyler hissediyodum o da farkındaydı ama okul gittikten aylar sonra açıldı ve suan 3 aydır birlikteyiz benim dönem sonunda 1 tane dersim kaldı bütünlemeye girdim o dersin hocası da sansima zor bir hocaydı ve kolay kolay not vermez bütünlemede proje istedi ben de artık son dersimden geçip bitireyim diye baya uğraştım günlerce hazırladım ve bitirdim allah için de güzel olmuştu projem kim gördüyse çok beğendi çünkü gerçektençok uğraşmıştım projemi teslim ettim bi kaç gün sonra da face te şuan ki erkek arkadaşım yani, onu gördüm havadan sudan konuşurken okulu sordu bütünlemeye girdim proje verdim baya da uğraştım geçerim artık kesin dedim hatta ona da resmini gösterdim çok güzel olmıuş kesin geçersin dedi çünkü o bu konularda çok başarılı sonra neyse sonuçlar açıklandı en az 60 alacağım projeden ( hocanın gıcık biri olmaını da düşünerek) 40 vermiş ben bunu görünce şok oldum tabi ve moralim bozuldu baya çünkü o kadın yüzünden şuan hala o dersi alıyorum 1 senem gitti erkek arkadaşımla o zaman tekrar konuşmadık o da beni geçtim biliyomuş o bana açılıp çıkmaya başladıktan sonra da bigün bana bi ara okula gidip diplomaları alalım dedi o bi anda öyle diyince ben kaldım derste diyemedim yani şuan beni mezun sanıyo ona gerçeği nasıl söyleyeceğimi ne diyeceğimi hiç bilmiyorum ama bi şekilde söylemem lazım sonuçta nereye kadar saklayabilirim, ki saklamak da istemiyorum çok kötü hissediyorum kendimi onu salak yerine koymuş oldum belki ama bi türlü cesaretimi toplayıp söyleyemedim ve gün geçtikçe daha da zor oldu 2 gün sonra bahar şenlikleri var bizim okul kartlarımız hala biz de olduğu için okula girebiliyoruz bahar şenliklerine gidelim dedi çok ısrar edince ben de şüphelenmesin diye gidelim dedim ama okula gittiğimzde diplomaları alaım diyecek benıim yalanım da o şekilde ortaya çıkacak ama ben bu şekilde öğrensin istemiyorum ne yapmalıyım nasıl söylemeliyim ne demeliyim çok zor kavuştum ona ve onu kaybetmek istemiyorum bugün ya da en geç yarın ona gerçeği söylemeliyim ama nasıl? bi akıl verin lütfen..