- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Yavrum benim
-
Canim teşekür ederim bilgin için onun aktardan mi alıcaz eşim almış keçi boynuzu özü pekmezini.sizde ise yaradı mi
Canim teşekür ederim bilgin için onun aktardan mi alıcaz eşim almış keçi boynuzu özü pekmezini.sizde ise yaradı mi
Canim benim çok teşekkür. Ederim uzun uzun anlatmisin canim bende muz veriyorum her akşam ceviz fındık fıstık.aktardan alaçam yapıcam ins sperm testinde istediğiniz şekilde yükselmiştir arkadaşım tüp bebek yaptıricam biz diğer ay eşim iştio Rabbim herkesin muradıni versin je kadarlik evlisin iz bize doktor ilaç vermedi anlamadim
Canim benim ins hepimiz için hayırlı haberler olur.benim hikayem çok uzun canim bende iki yıllık evliyim bizde bir sene önce doktora gittik bebeisim iz olmayınca ben bende saniyorum sorunun ama yok hersey normal hamile kalamiyorum snra doktor esin gelsin dedi eşim gitti doktora sperm yok yani sıfır azospermi bütün testler yapilio hep sıfır bir sebeple yok snra ben yıkıldım esimde tabiki tüp bebek bile sperm bulunursa yapılır dedi doktor snra variskosel var dwdi doktor dolplerultrason çekildik snra ameliyat oldu yüzde beş ihtimal çıkabilir sperm dedi doktor ve altı Ayy sabırsızlıkla bekledik çok şükür bin şükür sperm çıkışı başlamış hareketli hareketsiz bizde yakın zamanda tekrar test vericez çıkanlar la tup bebek olucak yani bugünumuze şükür canım biz bu döneme gelmek için çok uğraş verdik yani daha tüp bebek tedavisi visible öncesi bir yıldır doktordayiz arkqdasim
Canim ben havuç suyunu yapmak istedim ama narenciye sıkıcagim yok almam lazım robotla denedim olmadi :)
Allah Razı olsun arkqdasim ins sizdede daha olumlu gider Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin.yaridmlariniz için çok saolun gönlünüzce geçeni nasip etsin sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?