Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teshekkur ederim , Allah razi olsunBence güzel isim. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz
Teshekkurler canimBenim isim anlayışım biraz farklı anlamlı anlamsız kulağa hoş gelen şeyleri seviyorumElif ismi güzel bir isim anlamı da çok güzel
Zeynep, Zümra, Ümran, Nehir, Nil, Ada, Ela, Elis, Esin seviyorum bunları![]()
Rica ederim ne demek inşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsunTeshekkurler canim![]()
Nisa da cok guzel .Rica ederim ne demek inşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsunBu arada ekleme yapayım aklıma geldi Nisa, Nisan bunlarda favorim
![]()
Anlamı da çok güzelNisa da cok guzel .
Lütfen önce yazmayı öğrenin ya, teshekkürler bashka ınshallah nedir ? neyin özentisi bu konuşma tarzınız ?
Ben yabanciyim Turkceyi yeni oyreniyorum okulu inglisce ve rusca birirdigim icin Turkce Sizin kadar guzel yazamiyorum. Sizde bu neyin ofkesidir acaba? Cok nazikce davrandiginiz icin teshekkurler.Lütfen önce yazmayı öğrenin ya, teshekkürler bashka ınshallah nedir ? neyin özentisi bu konuşma tarzınız ?