Rüya Yorumları Merhaba ,

Sennur0532

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
3
0
1
39
arkadaşlar rüyada yangın görmek ve asker görmek nedemek .bilgisi olan varmı .yangınla askerin ilgisi Yok .

Ruya tabirlerine bakabilirsin google dan. Cok kapsamli anlatilir.. ama bilincaltida olabilir. Malum haberlerde cok sik asker ve yangin gecti

Bence inanma canım rüyaların bir anlamı olduğuna rüya tabirlerine falan itibar edip de kafani karıştırma.

Rüyaların anlamını olduğuna inanıyorum ama yorumlamanın mümkün olduğunu düşünmüyorum.

İnternetteki saçmalıklara inanmayın.

bugün de rüyasını yazan yazana
yahu koskoca google var
arama motoruna yazsanıza

neye yorarsan öyle çıkar bir nevi iyi düşün iyi olsun
Ben sürekli izlediğim tv sonra bizimkilerin konuşması filanla ilgili rüya görüyorum
H:Er rüya sıhhi değil ne yazık ki

ne demek rüya demek takılmayın demek

Rüyaların psikoloji, din ve kuran tarafından gerekçeleri vardır inanmamak kesinlikle yanlış olur...
Ha yorumlayıp her şekilde hayata rüyalarla yön vermeye çalışmak insanın psikolojisinide bozar, akla mantığada sığmaz.
Konu sahibi; rüyalara fazla anlam yükleyip her önüne gelene anlatmamak lazım iyi düşün iyi olsun takılma bu kadar.

Rüyalar gelecekle ilgili değildir. Geçmişle bilinçaltımızla ilgilidir. Mesela ben behzat ç dizisini çok severdim. Dün onunla ilgili bir sahne gördüm. Gece rüyamda behzat amirimle ankaradaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…