Merhabaa yeniden benn

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
26
Bu ay tekrar klomene başlamıştım pazar günü bitti pazartesi kontrole gittim kendimi kazıklanmış hissediyorum çünkü bu ay ovulasyon takibi istedim 160 tl ücreti ve dün doktora gittiğim zaman hocam ben ilaçsız istemiştim dedim ilaç olmadan merak ediyorum yumurtalarım gelişiyormu diye dedim bana dedi ki eğer ücreti ödemezssen takibini yapamayız allah korusun kist vs oluşursa sıkıntı olur e hocam klomen verdiniz sonuçta takibini yapıcaksınız dedim ödemen lazım dedi 160 tl çöpe gitti gibi hissediyorum klomen bittikten 1 gün sonra sağ kasığım da 3 tane yumurta gördü sol tarafta yok dedi erken mi acaba 2 tanesi küçük kalmış 1 tanesi gelişiyor dedi deli gibi kasık ağrılarım var doktor aklımı çok karıştırdı yaa

Hastane yönetimine sordunuz mu peki böyle bir uygulama var mıymış?
Evet ovulasyon takibi var hastane de ama doktor zaten mecburi beni muayene etmek zorunda ilaç kullandığım zaman ben ilaçsız merak ediyorum yumurtlamam nasıl diye zaten klomenle yumurta oluşucak ya çatlıycak ya kiste döncek normal de nasıl söylememe rağmen yok olmadı küçük bir yer doktor yabancı işinde iyi bir doktor ama 160 tl sonuçta az değil bu kriz zamanımızda yavrularımız olsun diye elimizde avucumuzda ne varsa veriyoruz ama boşa da gidince sinir oluyor insan

Evet ovulasyon takibi var hastane de ama doktor zaten mecburi beni muayene etmek zorunda ilaç kullandığım zaman ben ilaçsız merak ediyorum yumurtlamam nasıl diye zaten klomenle yumurta oluşucak ya çatlıycak ya kiste döncek normal de nasıl söylememe rağmen yok olmadı küçük bir yer doktor yabancı işinde iyi bir doktor ama 160 tl sonuçta az değil bu kriz zamanımızda yavrularımız olsun diye elimizde avucumuzda ne varsa veriyoruz ama boşa da gidince sinir oluyor insan
Elinizde bu parayı ödediğiniz dair makbuz, fatura benzeri bir sey varsa şikayet edin derim. Sonuçta evet ilaç verdiyse takip etmek zorunda. Ha 160 tl alıp sonrasında takiplerde muayene ücreti almaz o ayrı mesele. Ama hem ilaç veriyor, hem takip etmek için para alıyor hem de muayene için para alıyorsa o işte bir sıkıntı var

Elinizde bu parayı ödediğiniz dair makbuz, fatura benzeri bir sey varsa şikayet edin derim. Sonuçta evet ilaç verdiyse takip etmek zorunda. Ha 160 tl alıp sonrasında takiplerde muayene ücreti almaz o ayrı mesele. Ama hem ilaç veriyor, hem takip etmek için para alıyor hem de muayene için para alıyorsa o işte bir sıkıntı var
Şimdi zaten doktorlar ilaç verdiği zaman kontrole çağırmak zorunca para almadan makbuz bardı elimden aldı sadece kartla çekim olduğu için fiş kaldı

Back
X