Merhabaaa

dilek78

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
4
0
16
İzmir
arkadaşlar herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım...

ben sizden bişey öğrenmek istiyorum ben şuanda 12+5 günlük hamileyim dün ikili tarama testi yapıldı daha sonuçları almadım ama onun öncesinde ultrasyona girdim bebeğin çok aşağıda ve derin çok sert ve kalın dediler,,bu bir riskmi dedim ama kalabalık oldugu için soruma yanıt alamadım çok tedirginim bebeğin aşağıda olması büyük riskmi taşıyo acaba (

Merhaba Dilek,
bebek çok aşağıda derken? İlk defa böyle bir şey duydum.

Merhaba Dilek,
bebek çok aşağıda derken? İlk defa böyle bir şey duydum.

evet bebek çok aşağıdaymış yani rahim ağzındaymış doktor öyle söledi ..etrafımdakilere sordum bebek daha ufak harekete geçtiği zaman kendini yukarıya çekermiş dediler ;offf bugün çok kötüyüm yemek yemek bile istemiyorum korkuyorum bebeğime bişey olcak diye (

Sen korkma.. bebeğin de sen de sağlıklı bir şekilde atlatacaksınız bu evreyi Allah' ın izniyle. sen içini ferah tut. Tehlike olsa doktor seni bırakır mıydı? Ve bence nacizane fikrim başka bir hekime daha danış. İlk hekimin dediği doğru olmayabilir.

umarım öle olur ya allahın izniyle bebeğime bişey olmayacak tüm bebeklerimizi ve annnelerimizi allah korusun inşallah
dünden beri araştırma yapıyorum zaten ama bi türlü karar veremedim inşallah allah herşeyin hayırlısını nasip eder ...sanada çok teşekkür ederim içimi rahatlattın saol

Rica ederim:) Siz sağlıklı olun, biz de güzel haberlerinizi alalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…