Merhabaaaa, ben CEVİZ yutmuş SOLUCAN :)

scarfaceislove

Bir "Ela" anası...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.096
579
198
35
Şaka gibi...

170 boyum. 57 kiloydum 3 gün önce.

Öyle gariptir ki, normalde ideal kilom 61-62 felan. Doktor öyle söyledi.

Ama ben 57 olduğum için 3 gün önce diyete başladım.

Çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü;

Göbeğim var. İncecik kollar, incecik bacaklar, incecik bi bel, hastalıklı gibiyim. Ama göbek var.

Büyük olmasa da var yani o göbek

Kendimi ceviz yutmuş solucana benzetiyorum

Normalde kilo alamıyorum, yesem de almıyorum. Sadece nişanlıyken 6 kilo almıştım. Onu vermeye çalışıyorum.

Hafif bi diyet, günce 2 litre su, yarım saat yürüyüş ve yarım saat sporla 3 günde 3 kilo verdim ve pazartesiden çarşambaya 54 kiloya düştüm

Orantısız kilodan nefffret ediyorum.

Son düzenleme:
Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

günlüğün hayırlı olsun canım

başığına bayıldım:))yani benim sorunum da koca göbüşüm bir türlü vedalaşamadık kendisiyle

3 günde 3 kilo çok iyi nasıl başardın?yani yeme konusunda nelere dikkat ettin??*

fazla killonun her türlüsü başa bela da hele orantısız olanı hiç çekilmiyor

Teşekkür ederim. Ben vedalaşmak üzereyim göbekle. 3 kiloyla eridi bayaa. Çok bi göbek yoktu zaten.

Ama hedefim 50 kilo :) O yüzden diyete ve spora devam :)

Annemle babam dukan diyeti yapıyodu, ilk evresinde proteinle besleniyosun.

Benim çok fazlalığım olmadığı için fazla kasmadan yaptım o diyeti 3 gün.

Sabah > 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir ve 1 bardak süt tüketiyorum. Ekmek kesinlikle yok. Çay içersem de şekersiz.

Dukan diyetinin en önemli maddesi yulaf kepeği.

Öğlen > Yulaf kepeğini yogurda karıştırıp yanında 1 adet haşlanmış yumurtayla tüketiyorum.

Akşam menüsünde sadece "et, balık, tavuk" ve yulaf kepeğiyle yoğurt yiyolar ama ben

Akşam > Et, balık, tavuk seçeneklerinden biri ile yağsız tuzsuz salata yiyorum.

En önemlisi despor ve yürüyüş. Günde yarım saat yürüyüş ve yarım saat karın kası egzersizleri yapıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=50DjJvw9DlQ bu videoya bakarak yapıyorum sporumu.

Baya eridi göbek, 3 günde göbeğin yok olacağına inanamıyorum ben de

Ama çok göbekli yoktu başında da.

Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkr ederim :129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…