I ikra_01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2016 2 0 1 33 29 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ikra_01 #1 Çamaşır makinesi lg diyorlar diğerleri bosch diyorlar samsung mu bosch mu karar veremedik hatta hiç birine karar veremedik bu hafta al caz kafayı yi cem
Çamaşır makinesi lg diyorlar diğerleri bosch diyorlar samsung mu bosch mu karar veremedik hatta hiç birine karar veremedik bu hafta al caz kafayı yi cem
klbkbr Guru Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 1.689 1.155 333 19 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ikra_01 #2 benim annemde her şey arçelik olacak diye tutturuyor. kendisiniin her şeyi arçelik ve cidden memnunuz. lg alan pek duymadım ben iyi araştırmak gerek
benim annemde her şey arçelik olacak diye tutturuyor. kendisiniin her şeyi arçelik ve cidden memnunuz. lg alan pek duymadım ben iyi araştırmak gerek
I ikra_01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2016 2 0 1 33 19 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ikra_01 #3 klbkbr .!.: benim annemde her şey arçelik olacak diye tutturuyor. kendisiniin her şeyi arçelik ve cidden memnunuz. lg alan pek duymadım ben iyi araştırmak gerek Genişletmek için tıkla... Herseyimi arcelik aldık bakalım hayırlısı :) teşekkür ederim:)
klbkbr .!.: benim annemde her şey arçelik olacak diye tutturuyor. kendisiniin her şeyi arçelik ve cidden memnunuz. lg alan pek duymadım ben iyi araştırmak gerek Genişletmek için tıkla... Herseyimi arcelik aldık bakalım hayırlısı :) teşekkür ederim:)
Benbenmesela Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2016 1.524 1.501 133 19 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ikra_01 #4 İyi yapmışsın arıza vsde işin kolay
klbkbr Guru Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 1.689 1.155 333 20 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ikra_01 #5 ikra_01 .!.: Herseyimi arcelik aldık bakalım hayırlısı :) teşekkür ederim:) Genişletmek için tıkla... neler aldınız peki? galiba adanılısın? sizde kız tarafı şunu erkek tarafı bunu alacak diye bir ayrım oldu mu
ikra_01 .!.: Herseyimi arcelik aldık bakalım hayırlısı :) teşekkür ederim:) Genişletmek için tıkla... neler aldınız peki? galiba adanılısın? sizde kız tarafı şunu erkek tarafı bunu alacak diye bir ayrım oldu mu