Merhabalar arkadaşlar

filiz1970

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
9
0
86
İstanbul
arkadaşlar bende anne olmak istiyorum fakat 10 kere tüp bebek yaptırmama
rağmen hala sonuç olumsuz.
lütfen arkadaşlar bu konuda duyarlı olalım birbirimize yardım edelim

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba arkadaşım üzüldüm senin için hakikatten allah yardımcın olsun ben daha yeni başladığım için sana olumsuz cevap vereceğim ama site içini iyi araştırırısan bazı arkadaşlarda fazladan ilaçlar var vermek isteyenler var birde bu konuda açılmış daha geniş sayfalar var tedavisi biten hamiş kalan arkadaşlar inşallah yardımcı olurlar birde tedavin nezaman başlayacak ki onuda yazarsan daha çabuk cevap alabilirsin yanlız değilsin

Sera96 canım cok teşekkür ederim ilgine ilaçlarımı bulursam hemen başlıycam hayırlısıyla
inşallah senin tedavin hayırlısıyla olumlu olsun yüce rabbim yardımcın olsun.

selam canım allah yardımcın olsun inşallah son denemen olur elinde gonalf olan arkadaşlar vardı forumlarda yazıyo iyi incelersen bulabilirsin çok ilaç arayan arkadaş var kaç tane forum açtık pekte ilgilenen olmadı açıkçası inşallah bulursun duyarlı arkadaşlarımız zaten hemen ilaçlarını yazıyorlar isteyen varmı diye yardimcı olmak isterdim ama benimde gonalflerim tam yetti yüksek doz kullandım inşallah bi an önce bulursun

merhaba arkadaşım.inşallah sonuç çok güzel olur bebişlerini kucağına alırsın,benimde tedavim devam ediyor dondurulmuş embriyolarım uygulanıcak.hayırlısı

cevap yazan arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.yüce rabbim hepinizin muradını versin .inşallah
hepinizin sonuçları pozitif olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…