Merhabalar ben adetime 2 gün kala sabah ilk idrarimla predictor erken gebelik testi yaptım 2 dakika içinde böyle oldu sizce gebelik var mıdır

5 ın üzeri 😍 düşük olunca kimyasal fln derler aldırma 2 günde bir aetış takip edip 1500 lerde vajinal 3000 lerde karından kese görmeye gidersiniz nasipse 🤍
İnşallah görmek nasip olur ilkini 4 haftalıkken keseyi gördüğüm gün kaybetmiştim gece

Eklentiler

• 16705109862832497782712512962503.webp
    16705109862832497782712512962503.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 81
Ayyyy çok şükür Rabbime 🙏 sağlıkla g0zellikle hayırla gelsin inşallah 🥰 umarım çok güzel bir gebelik yaşarsınız 🤍
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin dua edin ♥️ bir de bu değer kaç haftalık olduğunu gösteriyor

Ayyyy çok şükür Rabbime 🙏 sağlıkla g0zellikle hayırla gelsin inşallah 🥰 umarım çok güzel bir gebelik yaşarsınız 🤍
Merhaba kese gözükmez diye hastaneye gitmedik yarın artış var mı diye bakmak için kan vericem ama kasıklarım ara ara sızlıyor bacaklarım ağrıyor normalmi acaba

Merhaba kese gözükmez diye hastaneye gitmedik yarın artış var mı diye bakmak için kan vericem ama kasıklarım ara ara sızlıyor bacaklarım ağrıyor normalmi acaba

Keseyi beta 3000 civarına gelince karından görürsünüz 🙏 tabi normal o ağrılar uzunca bir süre sizinle olacak hatta, buna biraz da adet sancısı gibi karın ağrısı eklenecek kırmızı kanama olmadığı sürece endişeniz olmasın ara sıra kahve veya pembe lekelenmeler de yaşanıyor 🌸

Keseyi beta 3000 civarına gelince karından görürsünüz 🙏 tabi normal o ağrılar uzunca bir süre sizinle olacak hatta, buna biraz da adet sancısı gibi karın ağrısı eklenecek kırmızı kanama olmadığı sürece endişeniz olmasın ara sıra kahve veya pembe lekelenmeler de yaşanıyor 🌸
2 gün geçti şuan gitsek kese görünür mü acaba sıvı akıntı var sadece karın ağrısı çok ama

Acile gittik,3000 olmuş değer ikiz olabilir mi acaba değilse kaç haftalık acaba

Back
X