Merhabalar beni derinden üzen durumlar , tavsıye deneyim beklıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slmlar. Ben uni okumus biriyim anadoluda bir unıversıtede ve zamanında erasmus farabide yaptm . Avrupa’da da gezdm ama. Çalışma hayatm kısa oldu . Su an şartlardan dolayı beklıyorm ara verdm. Boş zaman da var tabi okullara bakıyorm karıyer yapanlara meğerse cift anadal durumu varmış ben bundan habersizdim. Cok üzgünüm ki biuseydm İngilizce çift anadal okurdum. Artık yalnız tek başıma degılım gıdeym bır okula okuyayam rahat rahat durumu olmaz . Ve yaş oldu 34 :KK43: okadar gec kaldımkı. Yeni bir arkadaşm İstanbul da br üniversiteye öğretim uyesi oldu aynı sınıftaydık ve o irmek irmek prdu karıyerını. Bende çocuk bakıyorum boşa yıllarım geçti okadar uuzluyprum ki unıdeyken nerde me var ne yaparm diye arastırmadgıma. Ne yüksek lisans yaptım ne formasyon aldım . Formasyon yerıne erasmus yapmıştım. Uni bitti cesaret edip össye gıremedım gırseydm İstanbul’da guzel bıyere yerleşırdım ama o an başka sebeblerden bunu yapamadım hep cesaretlszgımden bıcok sansı kacırdım. Su an yurtdısındym burda okumak turkıyeye göre daha zor daha masraflı. Ne olur guzel deneyımlerınze ihtycm var
Abla zırt pırt doğurmasaydın sende.
Hep kazayla hamile kalıyorsun sonra hayıflanıyorsun.
4 tane çocuk yaptın kendin ettin kendin buldun. Senin çocuklarını da sevdiğini düşünmüyorum açıkçası. Sürekli şikayet ediyorsun onları yük olarak görüyorsun. Madem öyle yapmasaydın yani.

İnsan okurken çift anadal yapıp yapamayacağını nasıl bilmez? Tabii ki ilgisi yoksa bilmez. Biri gelip kulağınıza "çift anadal yapabilirsin" diye fısıldasaydı bile yapmazdınız siz emin olun.
Yüksek lisans da yapmazdınız, oturup kendinizi sıkıp össye de çalışmazdınız.
Kusura bakmayın ya da bakın siz bilirsiniz ama bu Türkçeyle öğretmen olmamanız da iyi olmuş.

Yani bence gayet karakterinize uygun seçimler yapmışsınız. Zaten öyle olmasa bu seçimleri yapmazdınız. E şimdi problem ne?
Karakterinizi değiştiremeyeceğinize göre yaptığınız seçimlerle mutlu olmayı öğrenmelisiniz ve buna göre yeni yollar çizmelisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back