Merhabalar sizce pozitif mi negatif mi

cslana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
9
5
1
31
Ben tek çizgi görüyorum ama internette gördüğüm görseller kafamı karıştırdı yardımcı olabilir misiz

Bence bozuuk.. Tekrarlayın

Bence bozuuk.. Tekrarlayın
Reglime 2 gün var En doğrusu regl günü geçtikten sonra biliyorum ama tahmin edersiniz ki beklemek çok zor bi kaç gün önce yerleşme kanaması yaşadığımı düşünüyorum ve 3-4 gündür kasıklarımda süregelen ağrım var ne zaman tekrarlamalıyım bilemiyorum

Ben tek çizgi görüyorum ama internette gördüğüm görseller kafamı karıştırdı yardımcı olabilir misiz
Fazl idrar damlatmissiniz. 2-3 damla ile yeni test yapin.
Hayirlisi olsun.

Adetiniz geçince tekrarlayın bende aynılarını yaşamıştım ama hamilelik değildir diye düşünmüştüm adetim 3 gün geçince yapmştm adetniz feçince yahnsen doğru sonucu o zamn alırsınız.. Ama erken gebelik testi var orda.da çıkıyor bekleyemem diyorsanız onu yapın..

Adetiniz geçince tekrarlayın bende aynılarını yaşamıştım ama hamilelik değildir diye düşünmüştüm adetim 3 gün geçince yapmştm adetniz feçince yahnsen doğru sonucu o zamn alırsınız.. Ama erken gebelik testi var orda.da çıkıyor bekleyemem diyorsanız onu yapın..
Erken gebelik testlerinde de yanılma payı olduğunu okumuştum onda da negatif çıkarsa adetim gelmediği için yine emin olamıcam sanırım 2-3 gün daha bekleyip ondan sonra test yapmak daha doğru olucak

Erken gebelik testlerinde de yanılma payı olduğunu okumuştum onda da negatif çıkarsa adetim gelmediği için yine emin olamıcam sanırım 2-3 gün daha bekleyip ondan sonra test yapmak daha doğru olucak
En doğrusu öyle olur canım.. Rabbim aradığını buldursun hamilesindir inşaALLAH.. 🤲

Back
X