Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göğüslerimde de çok şiddetli ağrı var dokunamıyorum bile acaba olabilir mi bilmiyorum çok ilaç kullanıyorum çoğu şeyi yemem de yasak bilemedim çok üzgünüm daha en az 1 ay ilaç kullanacağım ya. sizce gebelik olabilir mi 6 gün var daha adetime ve çok çok silik napacağım bilemedim eğer varsa da rabbim sağlıklı huzurlu bir bebek nasip etsinBen görüyorum
Bende 6 gün kala bu şekilde öğrenmiştim olabilirgöğüslerimde de çok şiddetli ağrı var dokunamıyorum bile acaba olabilir mi bilmiyorum çok ilaç kullanıyorum çoğu şeyi yemem de yasak bilemedim çok üzgünüm daha en az 1 ay ilaç kullanacağım ya. sizce gebelik olabilir mi 6 gün var daha adetime ve çok çok silik napacağım bilemedim eğer varsa da rabbim sağlıklı huzurlu bir bebek nasip etsincok uzgunum gerçekten
Korunmasız ilişkimin üzerinden ne kadar geçti? Ve çizgi ne kadar sürede çıktıadetime daha 6 gün var predictor ile test yaptım fotoda net değil ama canlı bakınca fotoğraftan daha net bir çizgi var sizce hamile miyim çok hasta olduğum ve antibiyotik kullandığım bir aydı 1 kez dışında hep korunduk o da sanırım yumurtlamama denk geldi Eki Görüntüle 3660514
12 gun olmus. 5. dksında baktımKorunmasız ilişkimin üzerinden ne kadar geçti? Ve çizgi ne kadar sürede çıktı
Hmm 12.günde aslında biraz daha koyu çıkması gerekirdi ama yine de belli olmaz belki geç yerleşmiştir. Bence yarın sabah tekrar yaparsın yine çizgi varsa kan verirsin. İlaç konusunsa doktor yönlendirir zaten12 gun olmus. 5. dksında baktım
tüm akşam aşırı su içmiştim zaten saat 9 da yaptım öyle esimle sakalasırken yapsam mı ya fln bilmemne yaptım ve böyke çıktı ben de şok oldum yarın sabah ilk tuvaletimde deneyeceğim bir de. sibo tedavisi görüyorum her şey yasak diyetimde o yuzden çok üzgünüm varsa ve vitaminsiz kaldıysa diye. çok konusuyorum kusura bakmayın ilk olacak elim ayağıma dolaştıHmm 12.günde aslında biraz daha koyu çıkması gerekirdi ama yine de belli olmaz belki geç yerleşmiştir. Bence yarın sabah tekrar yaparsın yine çizgi varsa kan verirsin. İlaç konusunsa doktor yönlendirir zaten
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versintüm akşam aşırı su içmiştim zaten saat 9 da yaptım öyle esimle sakalasırken yapsam mı ya fln bilmemne yaptım ve böyke çıktı ben de şok oldum yarın sabah ilk tuvaletimde deneyeceğim bir de. sibo tedavisi görüyorum her şey yasak diyetimde o yuzden çok üzgünüm varsa ve vitaminsiz kaldıysa diye. çok konusuyorum kusura bakmayın ilk olacak elim ayağıma dolaştı
test yaptım dünden daha koyu ama yine silik. kan verdim bekliyorumÇok geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin
Heyecanını anlayabiliyorum ilk girdiğinde soğuk oluyor ama alışıyorsungebelik varsa doktor seni en iyi şekilde yönlendirir zaten. İstiyorsan inşallah vardır test yaparsan burayada at tamam mı
Aaa baya koyulaşmış hayırlı olsun kanda da pozitif çıkacaktır diye düşünüyorumtest yaptım dünden daha koyu ama yine silik. kan verdim bekliyorum![]()
evet 29.9 muş değerim inşAllah sağlıklı huzurlu bir bebek nasip olur çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versinAaa baya koyulaşmış hayırlı olsun kanda da pozitif çıkacaktır diye düşünüyorum
İlk tutunma zamanları vs antibiyotik bence zarar vermez bebeğe içinizi rahat tutun hayırlısı olsun hakkınızdaevet 29.9 muş değerim inşAllah sağlıklı huzurlu bir bebek nasip olur çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versin
Ay çok sevindim ya sağlıcakla kucağına alırsın inşallahevet 29.9 muş değerim inşAllah sağlıklı huzurlu bir bebek nasip olur çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versin
Amin inşAllah çok teşekkür ederim hepinize umarım sağlıklı olur Rabbim uzun ömür verir bize de yanına eşlik etmek nasip olur. çok tuhaf duygular içerisindeyim teşekkür ederim tekrardan hepinizeAy çok sevindim ya sağlıcakla kucağına alırsın inşallah