• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhabalar testime bakabilir misiniz acaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi adsuma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

adsuma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
33
5
1
23
adetime daha 6 gün var predictor ile test yaptım fotoda net değil ama canlı bakınca fotoğraftan daha net bir çizgi var sizce hamile miyim çok hasta olduğum ve antibiyotik kullandığım bir aydı 1 kez dışında hep korunduk o da sanırım yumurtlamama denk geldi
IMG_2426.webp

göğüslerimde de çok şiddetli ağrı var dokunamıyorum bile acaba olabilir mi bilmiyorum çok ilaç kullanıyorum çoğu şeyi yemem de yasak bilemedim çok üzgünüm daha en az 1 ay ilaç kullanacağım ya. sizce gebelik olabilir mi 6 gün var daha adetime ve çok çok silik napacağım bilemedim eğer varsa da rabbim sağlıklı huzurlu bir bebek nasip etsin 😔 cok uzgunum gerçekten

göğüslerimde de çok şiddetli ağrı var dokunamıyorum bile acaba olabilir mi bilmiyorum çok ilaç kullanıyorum çoğu şeyi yemem de yasak bilemedim çok üzgünüm daha en az 1 ay ilaç kullanacağım ya. sizce gebelik olabilir mi 6 gün var daha adetime ve çok çok silik napacağım bilemedim eğer varsa da rabbim sağlıklı huzurlu bir bebek nasip etsin 😔 cok uzgunum gerçekten
Bende 6 gün kala bu şekilde öğrenmiştim olabilir

adetime daha 6 gün var predictor ile test yaptım fotoda net değil ama canlı bakınca fotoğraftan daha net bir çizgi var sizce hamile miyim çok hasta olduğum ve antibiyotik kullandığım bir aydı 1 kez dışında hep korunduk o da sanırım yumurtlamama denk geldi Eki Görüntüle 3660514
Korunmasız ilişkimin üzerinden ne kadar geçti? Ve çizgi ne kadar sürede çıktı

12 gun olmus. 5. dksında baktım
Hmm 12.günde aslında biraz daha koyu çıkması gerekirdi ama yine de belli olmaz belki geç yerleşmiştir. Bence yarın sabah tekrar yaparsın yine çizgi varsa kan verirsin. İlaç konusunsa doktor yönlendirir zaten

Hmm 12.günde aslında biraz daha koyu çıkması gerekirdi ama yine de belli olmaz belki geç yerleşmiştir. Bence yarın sabah tekrar yaparsın yine çizgi varsa kan verirsin. İlaç konusunsa doktor yönlendirir zaten
tüm akşam aşırı su içmiştim zaten saat 9 da yaptım öyle esimle sakalasırken yapsam mı ya fln bilmemne yaptım ve böyke çıktı ben de şok oldum yarın sabah ilk tuvaletimde deneyeceğim bir de. sibo tedavisi görüyorum her şey yasak diyetimde o yuzden çok üzgünüm varsa ve vitaminsiz kaldıysa diye. çok konusuyorum kusura bakmayın ilk olacak elim ayağıma dolaştı

tüm akşam aşırı su içmiştim zaten saat 9 da yaptım öyle esimle sakalasırken yapsam mı ya fln bilmemne yaptım ve böyke çıktı ben de şok oldum yarın sabah ilk tuvaletimde deneyeceğim bir de. sibo tedavisi görüyorum her şey yasak diyetimde o yuzden çok üzgünüm varsa ve vitaminsiz kaldıysa diye. çok konusuyorum kusura bakmayın ilk olacak elim ayağıma dolaştı
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin🙏
Heyecanını anlayabiliyorum ilk girdiğinde soğuk oluyor ama alışıyorsun😅 gebelik varsa doktor seni en iyi şekilde yönlendirir zaten. İstiyorsan inşallah vardır test yaparsan burayada at tamam mı

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin🙏
Heyecanını anlayabiliyorum ilk girdiğinde soğuk oluyor ama alışıyorsun😅 gebelik varsa doktor seni en iyi şekilde yönlendirir zaten. İstiyorsan inşallah vardır test yaparsan burayada at tamam mı
test yaptım dünden daha koyu ama yine silik. kan verdim bekliyorum 🥲

Eklentiler

• IMG_2431.webp
    IMG_2431.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 22
Bende antibiyotik kullanmıştım hamile olduğumu öğrenmeden 1.5 2 hafta önce mi ne bir şey olmamıştı, içinizi ferah tutun

evet 29.9 muş değerim inşAllah sağlıklı huzurlu bir bebek nasip olur çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versin
İlk tutunma zamanları vs antibiyotik bence zarar vermez bebeğe içinizi rahat tutun hayırlısı olsun hakkınızda

Back
X