• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhabalar..:)

merhametli

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
327
5
296
Manisa
Arkadaşlar tüp bebek ile ile hamile kalanlara bir sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim :) test tarihini beklerken vücudunuzda ne gibi değişklikler oldu? yani ben farketmiştim ve yanılmadım hamileymişim diyenlerin yorumlarını bekliyorum sağolun :):16::16::16::16:

Arkadaşlar tüp bebek ile ile hamile kalanlara bir sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim :) test tarihini beklerken vücudunuzda ne gibi değişklikler oldu? yani ben farketmiştim ve yanılmadım hamileymişim diyenlerin yorumlarını bekliyorum sağolun :):16::16::16::16:

Merhaba,
Ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Öyle belirgin farkedilir bir his bir belirti yok aslında belki kasık agrısı olabilir ama çok şiddetli degil.
Sanırım sen test tarihini bekliyorsun. Sadece stres yapma bence.

Merhaba,
Ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Öyle belirgin farkedilir bir his bir belirti yok aslında belki kasık agrısı olabilir ama çok şiddetli degil.
Sanırım sen test tarihini bekliyorsun. Sadece stres yapma bence.

Gözün aydın tebrikler ..) evet cumartesi tahlil günüm...göğüslerim ağırlaştı hafif ağrılı ,karnım çok aşırı şişdi...öyleki bu gün dışarı çıkarken kapatmaya çalıştım sol kasıkda ara sıra batma tarzı bir sızı 3 -5 sn sürüyor...ve hafif bel ağrısı...ama bunların hepsinin sebebi ilaçlar ve iğnelerde olabilir bunuda biliyorum...:) 1 haftada karın şişermi elbette şişmez hormonların oyunu bunlar :))) velhasıl stres yapmasamda merakımı gidermek zor..anlabiliyorsundur..cevabın için teşekkür ederim :16::16:

Hadi inslh pozitif sionuc alirsin
Bende en belirgin yatarken kaktiginda kasiklarimda bi yapisiklik var gibi oluyodu ilk kalkista 1 2 sn sonra sanki pit diye aciliyodu ilk defa oldu boyle bisey sukur hamileymisim ayrica yuzumdede kahverengi bi nokta olusmustu:)

Hadi inslh pozitif sionuc alirsin
Bende en belirgin yatarken kaktiginda kasiklarimda bi yapisiklik var gibi oluyodu ilk kalkista 1 2 sn sonra sanki pit diye aciliyodu ilk defa oldu boyle bisey sukur hamileymisim ayrica yuzumdede kahverengi bi nokta olustu

teşekkür ederim..pıt pıt ne güzel ifade etmişsin:16: Allah bağışlasın :emir_bebek:

Arkadaşlar merhaba ÇOK ŞÜKÜR beta hcg 139,8 çıktı YANİ HAMİLEYİM Elhamdülüllah......Salı günü tekrar beta hcg bakılacak 8 haziran da da ultrasonum var..hala inanamıyorum...keseyi görmeden gebeliğini söyleme dediler..(doktorlarım) sadece yakın akrabalarıma söyledim..dayanamıyorum herkes duysun istiyorum Cuma sabahı öğrendim hala şokdayım :))))) benim hikayemi merak edenler geçmiş mesajlarma bakabilirler umudunuzu kesmeyin ve dua etmeyi sakın bırakmayın...RABBİM herkese nasip etsin....KAYGISIZCA GEBELİĞİMİN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTİYORUM BİR AN ÖNCE ULTRASON GÖZLEMİ KALP ATIŞI...VE İLK TETKİKLER BİTSİN DE rahatlayayım ...bana dua eden tüm dostlarıma tekrar teşekkür ederim ..ALLAH razı olsun hepinizden....dualrınızı eksik etmeyin yavrumuzu sağ salim kucağımıza alalaım İ:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16:nşallah MAAŞALLAHHH :)

Canim benimmm okadar cooook mutlu oldumki haberinle merhamet edene merehamet edilir degilmi ne guzel bir haber yarabbim ins degerin katlarda sevincimiz dahada cogalsin
Yuce rabbim bu ugurda caniyla maliyla maddi manevi emek veren herkezin kucaklarini doldursun ins
Bilirim bunun ne kadar zor bir ugras oldugunu Rabbim yar ve yardimcin olsun ins kocaman öpüyorum seni canim kardesim sevgiler:16:

Arkadaşlar merhaba ÇOK ŞÜKÜR beta hcg 139,8 çıktı YANİ HAMİLEYİM Elhamdülüllah......Salı günü tekrar beta hcg bakılacak 8 haziran da da ultrasonum var..hala inanamıyorum...keseyi görmeden gebeliğini söyleme dediler..(doktorlarım) sadece yakın akrabalarıma söyledim..dayanamıyorum herkes duysun istiyorum Cuma sabahı öğrendim hala şokdayım :))))) benim hikayemi merak edenler geçmiş mesajlarma bakabilirler umudunuzu kesmeyin ve dua etmeyi sakın bırakmayın...RABBİM herkese nasip etsin....KAYGISIZCA GEBELİĞİMİN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTİYORUM BİR AN ÖNCE ULTRASON GÖZLEMİ KALP ATIŞI...VE İLK TETKİKLER BİTSİN DE rahatlayayım ...bana dua eden tüm dostlarıma tekrar teşekkür ederim ..ALLAH razı olsun hepinizden....dualrınızı eksik etmeyin yavrumuzu sağ salim kucağımıza alalaım İ:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16:nşallah MAAŞALLAHHH :)

sevincini paylaşıyorum....çok tebrik ederim....Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...hayırlı evladın,evlatların olsun inşallah....

Canim benimmm okadar cooook mutlu oldumki haberinle merhamet edene merehamet edilir degilmi ne guzel bir haber yarabbim ins degerin katlarda sevincimiz dahada cogalsin
Yuce rabbim bu ugurda caniyla maliyla maddi manevi emek veren herkezin kucaklarini doldursun ins
Bilirim bunun ne kadar zor bir ugras oldugunu Rabbim yar ve yardimcin olsun ins kocaman öpüyorum seni canim kardesim sevgiler:16:

Amin canım arkadaşım ..rabbim merhametini esirgemesin inşallah....ellerimi her açtığımda sadece bana değil,isteyen ,tanıdığım tanımadığım tüm müslüman kardeşlerime diledim halada diliyorum..YARADANIM çok büyük...sabahlara kadar ibadet etsem şükrüm az gelir.....öpüyorum sevgimle...:16:

Back
X