tok Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 345 1 118 Ankara 19 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #1 gurgan klınıkte dondurulmusları koydurup hamıle kalan varmı aranızda varsa yazsın lutfen
mavielle MİNİK DUTUM BENİMLE Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 2.014 30 158 Balıkesir 19 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #2 tok .!.: gurgan klınıkte dondurulmusları koydurup hamıle kalan varmı aranızda varsa yazsın lutfen Genişletmek için tıkla... canım ben seni hamile diye hatırlıyorum ne oldu????
tok .!.: gurgan klınıkte dondurulmusları koydurup hamıle kalan varmı aranızda varsa yazsın lutfen Genişletmek için tıkla... canım ben seni hamile diye hatırlıyorum ne oldu????
tok Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 345 1 118 Ankara 20 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #3 mavielle .!.: canım ben seni hamile diye hatırlıyorum ne oldu???? Genişletmek için tıkla... yok canım bır oglum tup bebekle oldu sımdı ıkıncısı ıcın ugrasıyorum dondurulmuslarım varr onları koydurmayı dusunuyorum
mavielle .!.: canım ben seni hamile diye hatırlıyorum ne oldu???? Genişletmek için tıkla... yok canım bır oglum tup bebekle oldu sımdı ıkıncısı ıcın ugrasıyorum dondurulmuslarım varr onları koydurmayı dusunuyorum