- Konu Sahibi cicekbocekim
Merhaba hanimlar.uzatmadan konuya girmek istiyorum.24 yasindaym 4 aylik hamileyim.ilk bebegimi kalp durmasi nedeniyle kaybettim.Bu gebeligim ise en başından beri kanamalar ağır kasık sancıları ile gecti.çok şükr şimdi iyiyim.Bir oğlum olacak Allah nasip ederse.ilk bebegimi kaybetme psikolojisiyle bu gebeligimde psikolojim son derece çöktü.3 aydır çalışmıyorum zaten evdeyim.Geçen gün fenalaştım.Gözlerim kararmış mutfağa yığılp kalmışım.Eşim işten geldi, benim surat bembeyaz kesilmiş.hemen doktora gidelim diye tutturdu.ikimizde bu bebegi cok istiyoruz ve de cok hassasız.neyse ben yarın gideriz dedim çünkü kıpırdayacak halim yoktu o derece.Neyse ertesi güne gittiğim hastaneden randevu aldık.hemde test sonuçlarımı gösterecektim.randevu saatinde hastanede doktoru bekliyorduk.Gittigim hastane bahcelievlerde.Daha önce başka hastaneye gidiyordum fakat bu hastaneye devam edecektim.ilk gün doktor o kadar tatliydi ki hemen test felan istedi benden.eşime de ben artik buraya devam edecegim demiştim.hastane ismi vermiycem ! Neyse test sonuclarımı alıp doktorun odasına girdim.Doktor önce niye geldiniz dermis gibi bir surat ifadesiyle merhaba dedi.Bende sorunlarimi anlattim.bayginlik gecirdim kasklarım agrıyor dayanamıyorum diye.hemen asistanina talimat verdi ve elime bir tüp tutuşturdu üşütmüşsündür git kültür testi ver dedi.Neyse ben doktoru lafa tutuyorum acaba bebegi görebilecek miyiz diye.baktım doktor tamam hadi demeye başladı.eşimde hnimefendi benim eşim çok telaşlandı bir bebeğe baksanız dedi.doktor son derece korkunc bir tavırla tamam tamam geç bakayım çok meraklısınız ultrasona zaten dedi.ben donup kaldım.neyse ki bebegime bisey olmamış.çıkarken de pardon ya siz kaç yaşındasınız ne kadar küçüksünüz dedi.eşim 26 yaşında ikimizde küçk gösteriyoruz biraz.bende soguk bir tavırla cevap verdim ama kadın bastan asağı küçümseyici bir tavırla ayakkabılarıma kadar süzdü.paspal bir çift degiliz zaten.o sancıyla saçlarm biraz dağınk gitmiştm ki benm tek derdim bebegimdi.ne bayılmamla ilgili ne de sancılarımla ilgili hiçbir müdahele de bulunulmadı.Ve dalga geçer gibi oda dan çıkarıldık.kaldı ki bu özel bir hastane.Hastaneden çıkıp arabaya bindim ve eşimle birdaha oraya gitmemek konusunda tövbe ettik ! Ya benim bebeğim karnımda ölmüş olsaydı.baygınlık ile üşütmenin ne alakası var.doktor son derece ilgisiz ve de saygısız dı.ama ilk gün canımlar cicimler.Doktor seçimini nasıl yapmalıyım ? Bu konuda çok tereddütteyim.Basına daha önce böyle saygıszca birşey gelen var mı ? Doktor önerilerinize de açığım.Beni aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.