• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhametimi çöpe atmamı istiyorlar

Vermeyi düsünmuyorum. Benim gozumde kardeşler onlar. Acisiyla da tatlisiylada
şu mesajınızı okuyunca aklıma diğer sayfalarda yazdığınız “ eğer onu çok sevecek çok ilgi gösterecek birini bulursam verebilirim” yorumunuz geldi.... ne tezat. Ve 11 yılını sizi sevmeye adamış bir canlı İçin içinizden bunu düşünmeniz ne üzücü... tutar diliyorum hislerinizde....

Birgün hamile kalirsam dertlerim biter sanmiştim ama yeni başliyormuş demek.
11 yaşinda maltese bebegim var. Bebegim diyorum çünkü bebekti geldiginde biberonla besledim avuç içime anca sıgıyordu.
Her gece kalktim el bebek gül bebek büyüttüm.

Sonra evlendim benimle birlikte evime geldi. Eşim hiç sevmedi , başını okşadigi nadirdir. Bazen eve kaçamaklar yapıyor saatlerce söyleniyor.

Neyse uzatmayayim.
Dogum yapacagim için oğlumu köpegimi vermemi istiyorlar. El birligiyle eşim dahil herkes...
Ben bu duruma tabiki de ölümüne karşiyim
Ama çözmem gereken şeyler var. Ve bunun için fazla zamanimda yok 😔

1.si oğlum çok fazla tüy döküyor son zamanlarda beslenmesine de dikkat etmeme rağmen. (Esimin ilk sikayet ettigi durum bu )

2. kapi çaldiginda çoook havliyor o kapi açilana kadar.

3. Mama yemiyor , özel mama yapiyorum 2-3 günde bir sebze ve et tavuktan oluşan , eger yoksa ac kaliyor ama yinede yemiyor çok inat hatta aşiri inat...

Bir sure bakacak vereceğim güvenebileceğim kimse yok.
Kopegimin aşılarıda tam. Tek korkum tüylerinin bebegin bogazina falan kacmasi cunkü evi ne kadar temizlesemde tüy çikiyor evden , kiyafetlerden , vucudumdan bilee...

Kizlar bir el atin. Her gören evime gelen psikolojik baski yapiyor. Ve ben cevap bile veremiyorum 😔

Traş ettir bende de vardı maltese kalp krizinden dolayı öldü 😭
Traş ettir ya da kendin kes biz kendimiz kesiyorduk oda duruyordu zaten
Evde kedim var hamile kalmadan önce sokakta daha gözleri açılmamıştı bulduğumda
1-2 ay sonrada hamile kaldım
Şimdi kesinlikle köpeğini verme o sensiz yaşayamaz sende onsuz tabiki
Tüm aşıları tamsa bişey olmaz çok araştırdık biz bunu sadece çocuğunla mesela odadasın bir süre oraya sokma ben öyle yaptım
Yemek olayını bilemem çünkü bizimkide kuru mama yemiyordu (köpeğim) biz ne yersek ondan yiyordu
Tekrar söylüyorum sizsiz yaşayamaz vermeyin

Birgün hamile kalirsam dertlerim biter sanmiştim ama yeni başliyormuş demek.
11 yaşinda maltese bebegim var. Bebegim diyorum çünkü bebekti geldiginde biberonla besledim avuç içime anca sıgıyordu.
Her gece kalktim el bebek gül bebek büyüttüm.

Sonra evlendim benimle birlikte evime geldi. Eşim hiç sevmedi , başını okşadigi nadirdir. Bazen eve kaçamaklar yapıyor saatlerce söyleniyor.

Neyse uzatmayayim.
Dogum yapacagim için oğlumu köpegimi vermemi istiyorlar. El birligiyle eşim dahil herkes...
Ben bu duruma tabiki de ölümüne karşiyim
Ama çözmem gereken şeyler var. Ve bunun için fazla zamanimda yok 😔

1.si oğlum çok fazla tüy döküyor son zamanlarda beslenmesine de dikkat etmeme rağmen. (Esimin ilk sikayet ettigi durum bu )

2. kapi çaldiginda çoook havliyor o kapi açilana kadar.

3. Mama yemiyor , özel mama yapiyorum 2-3 günde bir sebze ve et tavuktan oluşan , eger yoksa ac kaliyor ama yinede yemiyor çok inat hatta aşiri inat...

Bir sure bakacak vereceğim güvenebileceğim kimse yok.
Kopegimin aşılarıda tam. Tek korkum tüylerinin bebegin bogazina falan kacmasi cunkü evi ne kadar temizlesemde tüy çikiyor evden , kiyafetlerden , vucudumdan bilee...

Kizlar bir el atin. Her gören evime gelen psikolojik baski yapiyor. Ve ben cevap bile veremiyorum 😔
maddi durumunuz iyi ise her gün düzenli temizlik için biri ile anlaşın aklıma gelen tek şey bu. kuzum hiç kıyamam

Hiç bir şey bebeğimden daha önemli olamaz. İlerde bebeğinizde hastalığa sebep olur ise şayet, eşinizle büyük sorunlar yaşarsınız.Eşinizden ve bebeğinizden daha önemli ne olabilir ki? Benim kedim vardı.Çok fazla tüy döküyordu.Hamile kaldığımda kedimi sahiplendirdim. Sizde güvendiğiniz birine emanet edebilirsiniz. O tüyler çok sakıncalı ve tehlikeli.

Bizim millet kadar hayvansevmez ve bilinçsiz başka millet görmedim

Avrupada her evde köpek ve çocuklar beraber yaşıyor, o insanların canı yok mu? Köpeğin varlığı sadece Türksen zarar herhal

Konuya gelirsek milletimiz hayvanlara karşı o kadar toleranssız ki insanlardan başka kimsenin yaşamaya hakkı yok. Hayvan sevmeme falan da değil bu, hayvanlara yaşam hakkı tanımama. 11 yaşında köpek nereye gitsin, ne yapsın?? Konu sahibesinin kv laf ediyor anne laf ediyor herkes hayvanı at diyor saçmalık. KSnin evinde yaşayan 5 kglık bir köpek yaşlı başlı yetişkinlere dert oluyor, komedi.

Back
X