- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
Merhaba arkadaslar yeni uye oldum bir kusurum olursa affola.yeni nisanlandim nisanlim bakildiginda eli yuzu cok duzgun meslegide guzel bir meslek.maasi iyi(cok detay vermek istemiyorum taniyanlar olabilir ) suan dogu gorevinde evlenimce bende gidecegim.ama bir sorun var nisanlim normalde cok efendi biz 4 senedir beraberiz ailemi cok zor ikna ettim.ailem bu meslekte olanlarin psikolojileri hep bozuktur yapma etme dedi ama taniyinca onlarda sevdiler verdiler.4 senede bu cocugun cok merhametsiz vicdansiz oldugunu gordum.yanimizda yasli biri dilense ben oturur ne varsa veririm birde aglarim ama bu basar gecer birde kufur eder acima bunlara diye.mesela yanimiza selpak satan cocuklar gelir cocuklari nerdeyse dovecek.kac defa agladim duzgun konustum gram acima yok.belki meslegindendir diyorum ama bu hep boyleydi.aileside boyle merhematsiz mesafeli ve cok soguklar benim ailemse tam tersi.babam hayatta parayi sevmez alir maasini gelene kadar ihtiyaci olana dagitir.biz evimizde yokluk gormedik Allah hep yagdirdi resmen.annemde babamda kardesimde bende.ama bunun ailesinin durumu bizden daha iyi olmasina nazaran kac yerde evleri var ama sifir bereket.hala yakiniyorlar.ve borctan kurtulamiyorlar.bu cok onemli bir sorun kizlar bu adam cok sever sahiplenir bana dunyayi serer ama cok gaddar bazen gercekten nefret ediyorum.uzun oldu k.bakmayin neolur