merhametsizlik

ku_zu_cuk_la_rim

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
307
26.132
488
39
Insan hayatının değerinin kalmadığı günümüzde yerden yere merhametsizce yere vurulan küçücük Suriyeli çocuk ve deniz yüzeyinde balıktan bile daha fazla insan cesedi ve en çok cigerimi yakan bebek cesetleri vb...sözün bittiği yerdeyiz.
Dilerim Rabbim sebeplerden sorsun en acı haliyle.En har ateşte yansinlar.
Merhamet dolu Cuma dileğiyle...
Yorumlarınizı bekliyorum.

Türkiyede kalanlara cok iyi bakiliyor. İs imkani yaratmislar hem de sigortali, üniversite okuyanlara aylik geri odemesiz 1200 tl, kamplarda kalanlar bebek mamalarina abanmis cinsel gucu arttiriyor diye. Zaten onlar icin bir odenek var. Avrupaya gecmesin, Türkiyede kalsinlar diye odenekler arttirildi. Daha fazlasini istedikleri için o küçücük cocuklara olan oluyor en cok bende ona üzülüyorum.

Hepsi kendi ebeveynlerinin suçu. Adamları Türkiye kesmiyor illa Avrupa olacak. Devlet gerekli yardımı yaptığı halde hala çocuklarını dilendirenler, 9 ay arayla doğuranlar, erkeklik gücü artsın diye bebeklerine verilen mama yardımlarını kendileri yiyenler. Kimse kusura bakmasın da o çocuğun orada ne işi vardı? Tamam o adam suçlu, yaptığı çok yanlış. Ama soruyorum orada ne işi vardı? Ve bakın bu çocuğun 1 yaş altı kaç kardeşi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…