Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bizim de tedavimiz Aralık 2023 başında tekrarlanacak ama 2 adet 150’lik meriofert’e ihtiyacımız var, acaba elinde kalan veya iptal edip pergovenis ilacına geçmeyi düşünen olursa yazabilir mi? Çok seviniriz 05353940981
şubat ayı gibi almıştım, oda ısısında muhafaza edildi, eczacım oda ısısında olmalı gerek diye belirtmişti, soğuk zincir değil bu iğne grubu. Doktorum bana hiç kullandırmayınca elimde 7 ya da 8 kutu kaldı.
Merhaba kızlar elimde yumurta toplama zamanından kalan 4 kutu meriofert 150 var. Son kullanma tarihleri 18.11.2025. Trabzon’da yaşıyorum. İhtiyacı olan bana ulaşabilir
Merhaba kızlar elimde yumurta toplama zamanından kalan 4 kutu meriofert 150 var. Son kullanma tarihleri 18.11.2025. Trabzon’da yaşıyorum. İhtiyacı olan bana ulaşabilir