merional iğnesi kullandınız mı?

Bu iğneyi kullanan ilk seni gördüm canım , bende mayısta micro denemesi için tedaviye gideceğim ve bu iğneyi kullanacağım, ilaçlarımı aldım, bende yumurtalıklarda tembellik var çok yumurtam oluşmamıştı 3. micro denememde, ilacın içeriğini okudum, hamile kadın idrarından yapılıyormuş,

evet canım bende onlardan kullanmıştım ve bugün hamile olduğumu öğrendim inşallah sende faydasını görürsün güzel haberlerini bekliyorum

aşılama için bu iğneyi kullanıyorum acaba kullanıp yararını gören varmi

ben tüp bebek tedavisinde gonal f ile birlikte kullandım tek başına faydası nedir bilmem ama dr na güven senin bünyene en uygun tedaviyi ve ilaçları seçmiştir. hayırlısı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

ben tüp bebek tedavisinde gonal f ile birlikte kullandım tek başına faydası nedir bilmem ama dr na güven senin bünyene en uygun tedaviyi ve ilaçları seçmiştir. hayırlısı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
ebrizme katılıyorum.Merional gonal f gibi yumurtaları uyarmak için kullanılan bir ilaç..Şu an günde 300 ünite kullanıyorum..

Son düzenleme:
merional kullandım bende işe yaramadı, ama ablamın yaşı benden büyük olmasına rağmen o kullandı ve onda işe yaradı... Yani her vücut yapısına göre sonuç farklı...

merhaba ben siteye yeni üye oldum.
tüp bebek tedavisine başladım.bu arada 37 yaşındayım sigara içiyorum ve yumurta rezervi çok sıkıntılı
benzer durumda olan var mı
kafamçokkarıştı

Kizlar bende merional kullanmaya basliyacagim 150 ünite günde 1 tane yumurtalik rezervim az sizce yeterli gelirmi

merhaba ben siteye yeni üye oldum.
tüp bebek tedavisine başladım.bu arada 37 yaşındayım sigara içiyorum ve yumurta rezervi çok sıkıntılı
benzer durumda olan var mı
kafamçokkarıştı

selam canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah potitif sonuç alanlardan olursun

sigarayı çk takma derim bende içiyodum tedavi süresincede günde 3-5 tane içtim...bugün hamile olduğumu öğrendim... bence önemli olan moral ve pozitif düşünce , bu süreçte hep çok keyifliydim olacağına her zaman inandım ve oldu

bu arada merionali bende kullandım

Back
X