Merkez bulamadım.yardımm edin neolurr.......acilll

sabalak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
185
2
0
İstanbul
arkadaşlar 2. tüp denicez ama daha merkez bulamadım.yani karar veremedim.sizde sorun olupta sonucu pozitif olanlar acil cvp verin neolur.istanbuldan merkezler olsun ama.dr iyi oluyo ama ben embriyologlara labratuarınada güvenmek istiyorum.hangi merkez bide kaç doz ilaç aldınız onlarıda yazın.şimdiden teşekkürler..

merhaba benimde 2. tüp bebek deneyimim olacak kısmetse ilkini İstanbul cerrahi hastanesinde yaptırdım. Dr.Serdar Koç tarafından yapıldı. İlk denemde tuttu fakat bebek 14 haftalıkken ölmüş 2. orada denemeyi düşünüyorum.

arkadaşlar 2. tüp denicez ama daha merkez bulamadım.yani karar veremedim.sizde sorun olupta sonucu pozitif olanlar acil cvp verin neolur.istanbuldan merkezler olsun ama.dr iyi oluyo ama ben embriyologlara labratuarınada güvenmek istiyorum.hangi merkez bide kaç doz ilaç aldınız onlarıda yazın.şimdiden teşekkürler..

Selam tatlım .
Öncelikle tedavin hayırlı olsun dilerim .. Ben ikinci denememi yeditepe üniversitesinde yaptım sonuç pozitif 7 haftalık hamileyim . Bende pko eşimde ise sperm sorunu vardı . İlaç dozuna gelince canım senin bünyene göre ayarlanıyor . Herkese farklı tedavi uygulanıyor . aklında olan yerlerle ön görüşme yaparsan daha iyi karar verirsin bence canım .

Rabbim yardımcın olsun.

Selam tatlım .
Öncelikle tedavin hayırlı olsun dilerim .. Ben ikinci denememi yeditepe üniversitesinde yaptım sonuç pozitif 7 haftalık hamileyim . Bende pko eşimde ise sperm sorunu vardı . İlaç dozuna gelince canım senin bünyene göre ayarlanıyor . Herkese farklı tedavi uygulanıyor . aklında olan yerlerle ön görüşme yaparsan daha iyi karar verirsin bence canım .

Rabbim yardımcın olsun.

asel canm senin acıbedemi düşündüğünü hatırlıyorum.neden vazgeçtin acaba.bu arada rabbim evledını kucağına almayı sağlıkla büyütmeti nasip etsinn amin..darısı basıma:))

asel canm senin acıbedemi düşündüğünü hatırlıyorum.neden vazgeçtin acaba.bu arada rabbim evledını kucağına almayı sağlıkla büyütmeti nasip etsinn amin..darısı basıma:))

iyi hatırlamışsın tatlım :))) acbademdeki bülent beyin methini çok duymuştum biraz hakkında araştırma yapınca daha önce çalıştığı merkezde hiç de hoş şeylere alet olduğunu öğrendim . Ankara da bir doktor ile anlaşmalı olarak insanların umutları ile oynamışlar . bu haberi okuduktan sonra bu işi ticaret gibi düşünen bir doktor ile asla yola çıkamayacağımı karar verdim tatlım . Üstelik bunların hepsi belgeli . söylentiden ibaret değil . :((( onun için fikrimi derhal değiştirdim . Memorial ve yeditepe arasında karar verecektim yeditepe evime yakın diye tercih ettim Cem mükemmel bir doktor gerçekten işini çok iyi yapıyor .

inşllllllllllllllllllllll bu denemende bebeğine kavuşursun canım . Allah yardımcın olsun .

:18:
inşllllllllllllllllllllll bu denemende bebeğine kavuşursun canım . Allah yardımcın olsun .

Bu işte öncelikle Rabbim ol derse oluyor.
Ama tabii ki iyi bir merkez seçmeli..
İlk 3'te başarı oranları yüksek merkezler:Memorial-Okmeydanı/Yedetepe Ünv.Tüp Bebek Merkezi/Bahçeci Fulya ve Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi canım...Evine yakınlığına göre bunlardan birini seçmeni tansiye ederim...Hayırlı olsun tedavin..

kızlar çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz alırız kucaklarımıza bian önce.ama ahdım var bi gelsin bebiş.beni bukadar uğraştırdığı için poposuna poposuna vuracam.:)))

eşim varıkosel bende pko var.bizde ilk denememizi memorial şişlide yaptırdık dr nur dokuzeylul yaptı hastanenın doktorları cok ılgılı ve guleryuzluler.laboratuardada sertıfıkaları felan var benım 14 yumurtadan 1 tane tam olgunlasmıstı tedavıyı ıptal edıceklerdı ama ozel bır sıvıya felan koyup hallettıler.transfere 7 embrıyoyla gırdım yanı superler..
2000 euro+1500 tl de ılaclar tutuyor.bılgın olsun.bol sanslar...

Back
X