Merkez önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

ben çok memnunum anadolu sağlık merkezine gidiyorum hastanesi bayramoğlunda merkezleride var suadiye ve ataşehirde dr. um ebru öztürk gerçekten son derece temiz doktorları süper daha önce görmedim böyle bir hastane (bu bahsettiğim hastane doktorlar dizisini izliyorssan orası)benim transferim yapıldı şimdi sonuç bekliyorum.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

selam,bende kadıköy acıbadem hastanesine gidiyorum ve çok memnunum.doktorum cem demirel.hem doktorumdan hem de bütün hastane personelinden yakın ilgi ve alaka görüyorsun.tavsiye ederima.s.

Ben eskişehirdeyim. Ankara yada istanbul neresi olursa farketmez gartık.konaklama imkanı ve başarı oranları önemli. Ayrıca ortalama tutarlar hakkında da özelime yazabilirseniz mutlu olurum.

ben de merkezimden memnunum canım sadece çok yoğun bir yer ankara centrum klinik. internet sitesine girip bilgi alabilirsin

kaydirigubbakcemile5 CANIM BEN BEYLİKDÜZÜ MEDİCANADAN ÇOKK MEMNUNUM...DOKTORUM AYSUN HN. ÇOK İLGİLİ HEMŞİRELERDE ÖYLE...TEDAVİM BOYUNCA OLUMSUZ BİR ŞEYLE KARŞILAŞMADIM...AMA NEREYE YAKINSAN O ÇEVREDEN ARAŞTIRKİ GİDİP GELİRKEN SORUN OLMASIN CNM...BEN BÜYÜKÇEKMECEDE OTURUYORUM O YÜZDEN BEYLİKDÜZÜNE GİDİYORUM AMA ÇOK METHİNİDE DUYDUM...ÖZLENÖZLEMLE PEŞ PEŞE GİRDİK TRANSFERE ....HAMD OLSUN İKİMİZDE HAMİŞİZ:CüvCüv: İNŞ. ALLAHIM SANADA NASİB EDER EN KISA ZAMANDA:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5 CANIM BEN BEYLİKDÜZÜ MEDİCANADAN ÇOKK MEMNUNUM...DOKTORUM AYSUN HN. ÇOK İLGİLİ HEMŞİRELERDE ÖYLE...TEDAVİM BOYUNCA OLUMSUZ BİR ŞEYLE KARŞILAŞMADIM...AMA NEREYE YAKINSAN O ÇEVREDEN ARAŞTIRKİ GİDİP GELİRKEN SORUN OLMASIN CNM...BEN BÜYÜKÇEKMECEDE OTURUYORUM O YÜZDEN BEYLİKDÜZÜNE GİDİYORUM AMA ÇOK METHİNİDE DUYDUM...ÖZLENÖZLEMLE PEŞ PEŞE GİRDİK TRANSFERE ....HAMD OLSUN İKİMİZDE HAMİŞİZ:CüvCüv: İNŞ. ALLAHIM SANADA NASİB EDER EN KISA ZAMANDA:Saruboceq:

Amin cnm benim yaa. Allah herkeze hayırlısını versin. Hemen yaptırmayı düşünmüyorum biraz ara vericem ilk ikisi peşpeşe olmuştu zaten. biraz dinlenicem. ama bu süreyide araştırmayla geçiricem. konaklamalı bir yer bulmam lazım. çünkü eskişehirde oturuyoruz biz. Sürekli gidip gelmek sorun yaratabilir. Varmıydı sizin hastanede konaklama imkanı. Bide özelinde bişey sorucam cnm sana

Ben eskişehirdeyim. Ankara yada istanbul neresi olursa farketmez gartık.konaklama imkanı ve başarı oranları önemli. Ayrıca ortalama tutarlar hakkında da özelime yazabilirseniz mutlu olurum.

Merhaba , ben ankara anatolia tüp bebek merkezinde Prof.dr. Hakan Yaralı'ya tedavi oldum. Üçüncü tedavimde mutlu sona ulaştım şuan 11.6 günlük hamileyim. Anatolianın misafirhanesi var kendilerine ait misafirhaneden merkeze servisleri var ulaşımıda sağlıyorlar. Merkezin başarı oranı yüksek Rabbim herkese tez zamanda yaşatsın sevgiyle kal.

alman-bahçeci-umut bu üçüde aynı ama içlerinde madden en uygunu umut bende Rüya gibi özel Umut tüp bebek merkezinde yaptırdım ve ilk tedavimde olumlu sonuç aldım şuan Allahın izniyle onların vesilesiyle hamişim şiddetle tavsiye ederim

merhaba arkadaşım.ben 3 kez memorialde mikro yaptırdım.üçündede gebelik oluştu.hast.çok memnunum doktorum hale karagözoğlu.gerçekten çok iyi bir dr.işindede çok başarılı.konuk evide var.ben ist.olduğum için konuk evini kullanmadım ama olduğunu biliyorum.tedavinde başarılar arkadaşım.

kızlar kesinlikle mayayı gönül rahatlıgıyla önerırım. cok ilgili ve profesyoneller.ben cok memnuın kaldım bırdaha ols ayıne gıderım.cok merkez gezdım cok düşündüm.. hafıfe alınacak bırsey degıl ama mayaya karar verdım mutlu sona ulastım ulasamasaydım yıne oraya gıdecektım.. herseyımı ayarlamıstım çünkü

Canım bende memorialde yaptırdım.konaklama imkanıda olduğunu biliyorum.artvinli gibi bende istanbulda oturduğum için knaklamayı kullanmama gerek kalmadı.ilk denememdi.doktorum hale karagözoğlu idi.çok memnundum.doktor takibinden anestezisine işlem günlerinde rahatça dinenebileceğin odalarına kadar hem başarılı hemde konforlu bir hastane.hastanede grup çalışması ile kararlar veriliyor.ve grubun başkanı semra hanım.semra hanım ise türkiyede mikroenjeksiyonu ilk uygulayan bir prof.yani güvenilir eller.tavsiye ederim.1900 euro ücretide

Canım bence ankara sana daha yakın hem hızlı tren bugünden itibaren çalışıyor 1.30 saatte ankaradasın. Hemen hemen tüm merkezlerin misafirhanesi var git gör ilk görüşmeler ücretsiz bir çoğuda çankayada ben birçoğunu gezdim dördüncü denememi genartta yaptım doktorumda aysun hanımdı çok relax bir hanım acayıp moral ve motivasyon yüklüyor. şimdi 14 haftamdayım çok mutluyum. Ben yine sana derimki tüm merkezleri gez en son genarta git farkı anlarsın.......

kızlar bende genar klinik diye bir yerde yaptım doktorum orayı tercih etti çok ilgilendiler tedavim devam ediyor pazartesi günü opu diye bir şey yapacaklarmış 3 gün sonrada perşembe günü nakil edilecek dendi........ nolur dus edin....

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun, ahayırlı kapılar açsın inşallah. Merkez konusunda henüz net bi karar vermesik. Ama Ankara da bir merkez olacak. Anatolıa Gen art ve Maya ile yazıştık. Üçünede olumlu bakıyorum. Bi Cunartesi gidip yüzyüze görüşüp karar vericez hayırlısı ile. Ama uygulama için en az bi üç ay bekliycem. Diğerinin üzerinden biraz zaman geçsin. Maya da uygulana macs yöntemi dikkatimizi çekti, Gen art çok ilgili davrandı, ondanda çok tavsiye aldık. Anatolı da bu işin babası diyorlar. Bakalım ne yapıcaz. Dedim ya Allah hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah.

Rüya Meleğim ve Turser. Çok teşekkür ederim.Tursercim Allah hayırlısıyla bebeğinini kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin. Umut u bir kaç yerden daha duymuştum. Ama ıstanbul bizim için daha zor olacak.

Back
X