Merkez önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Arkadaşlar Eşim Devlet memuru ve rapor çıkartıyoruz. ıstanbulda Raporla gidilebilecek ve pgd yapan iyi bi merkez önerebilirmisiniz??? Acil . Yardımlarınızı bekliyorum.

Zencefil ve kinder ilginizden dolayı teşekkür ederim

merhaba mimader,,,,,,sana istanbulda,,,,umut veya bahçeci kliniği tavsiye ederim,,ben umutta girdim doktorum enver kurt tu,,,şuan sonuç bekliyorum,,,dilerim tutar,,tutmasada yine orda deneyeceğim,,,,ilgi,alaka çok güzel,,güvenilir ellerde olduğun hissettiriliyor,bence bizlerin tedavi sürecinde bu çok önemli,,,,,,rahatlık +güven=umut,,,,,,,
ben ankaradan gittim,,ank da beni tatmin eden bir merkez olmadı bu benim şahsi görüşüm,,,,kimine göre kötü olan kimine göre iyi olabilir,,,,,,,ama umut ta öyle değil,gelen hastaların hepsi memnun,buna şahit oldum bizzat,,,,,,,,
en azından git bir görüşme yap,,,,dediklerime hak vereceksin,,,,,,sevgiler,hayırlı olsun şimdiden

merhaba mimader,,,,,,sana istanbulda,,,,umut veya bahçeci kliniği tavsiye ederim,,ben umutta girdim doktorum enver kurt tu,,,şuan sonuç bekliyorum,,,dilerim tutar,,tutmasada yine orda deneyeceğim,,,,ilgi,alaka çok güzel,,güvenilir ellerde olduğun hissettiriliyor,bence bizlerin tedavi sürecinde bu çok önemli,,,,,,rahatlık +güven=umut,,,,,,,
ben ankaradan gittim,,ank da beni tatmin eden bir merkez olmadı bu benim şahsi görüşüm,,,,kimine göre kötü olan kimine göre iyi olabilir,,,,,,,ama umut ta öyle değil,gelen hastaların hepsi memnun,buna şahit oldum bizzat,,,,,,,,
en azından git bir görüşme yap,,,,dediklerime hak vereceksin,,,,,,sevgiler,hayırlı olsun şimdiden

Kaçıncı günün cnm. Umarım amacına ulaşır, olumlu sonuçlar alırsınız. Teşekkür ederim ayrıca cevabın için. Ankara maya , anatolıa ve gen art la görüşmüşmüydün. Ben bu üçünden de tavsiyeler aldım. Ama henüz gidip görüşemedik
Birde Umut un ücreti hakkında bilgi verebilirmisin. Çok uygun diye duymuştum orayı

Umutun paket fiyatı ilaçlar dahil 4000 ytl.Fakat raposrun varsa raporunu da kullanabiliyorsun. Anlaşması var. Bende Umut ta yaptırdım tedavimi, Enver beydi doktorum. Çok da memnun kaldım ayrıca. Şiddetle tavsiye ederim. Hayırlı olsun şimdiden

kızlar 2.denemem için alman hastanesi yada bahçeci kliniği sanırım aynı yerler zaten bana iyi gibi geldi fikirleri olanlar yardımcı olur musunuz vede fiyat hakkında bilgi verebilirimisiniz

Umutun paket fiyatı ilaçlar dahil 4000 ytl.Fakat raposrun varsa raporunu da kullanabiliyorsun. Anlaşması var. Bende Umut ta yaptırdım tedavimi, Enver beydi doktorum. Çok da memnun kaldım ayrıca. Şiddetle tavsiye ederim. Hayırlı olsun şimdiden

Peki siz raporlumu yaptırdınız raporluysa sağlık güvenceniz neydi? Sigarta? emekli Sandığı?

Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek maceramızın son aşamasındayız, yani test gününü bekliyoruz. Benim ilk denemem ve o kadar merkez varken ben bir tesadüf sonrası sadece görüşmek için gittiğim merkezde tedaviye başladım. Gittiğim merkez Erdem hastanesi, doktorum Doç. Dr. Serap Yaltı. Koordinatör hemşire Betül hanımi bir de embriyoloğum Uzm. Dr. Oya Karabulut. Gittiğim ilk günden beri bana karşı inanılmaz iyi davrandılar, tek yumurtam olduğunu, zor bir hasta olduğumu söylediler ama yüzlerinden tebessüm hiç eksik olmadı. Bu denemede tutmayabilir, hazırlıklı olmak lazım herşeye ama hastanın doktoruna güvenmesi ve pozitif elektrik alması çok önemli. Ben çok memnun kaldım, öneriyorum. ve Benim için dua edin arkadaşlar lütfen, 7 gün sonra test yapacağım.:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek maceramızın son aşamasındayız, yani test gününü bekliyoruz. Benim ilk denemem ve o kadar merkez varken ben bir tesadüf sonrası sadece görüşmek için gittiğim merkezde tedaviye başladım. Gittiğim merkez Erdem hastanesi, doktorum Doç. Dr. Serap Yaltı. Koordinatör hemşire Betül hanımi bir de embriyoloğum Uzm. Dr. Oya Karabulut. Gittiğim ilk günden beri bana karşı inanılmaz iyi davrandılar, tek yumurtam olduğunu, zor bir hasta olduğumu söylediler ama yüzlerinden tebessüm hiç eksik olmadı. Bu denemede tutmayabilir, hazırlıklı olmak lazım herşeye ama hastanın doktoruna güvenmesi ve pozitif elektrik alması çok önemli. Ben çok memnun kaldım, öneriyorum. ve Benim için dua edin arkadaşlar lütfen, 7 gün sonra test yapacağım.:Saruboceq:

allahım hepinize bi an önce meleklerinizi göndersin arkadaşlar inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız mimader arkadaşım ben bursada yaptırdım eskişehir buraya yakın burdada raporlu yapıyorlar ama fiyatını bilmiyorum ben ilaçsız 3.500 verdim ama biliyorsun bursa tüp bebekte şu an ilk sırada bende ilk denememde sonuç aldım

Allah yardımcın olsun cnm. Emeklerinizin karşılığını versin. hasta doktor ilişkisi hakkında söylediklerine katılıyorum. İnsan doktoruna, hemşiresini güvendiği zaman ne stresi kalıyor, ne korkusu. İş birden muhabbet ortamına dönüyo. E buda bizler için daha iti tabiki

Bu arada Erdem hastanesinin fiyatını da yazayım, ilaçlarla beraber 3200 tl. ılacı emekli sandığı ödedi, ben sadece 1.500 ytl ödedim. Ve fiyat olayını tedavinin son aşamasına kadar gündeme getirmediler. Mimader saol canım bu arada, Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarımız birlikte.

Bu arada Erdem hastanesinin fiyatını da yazayım, ilaçlarla beraber 3200 tl. İlacı emekli sandığı ödedi, ben sadece 1.500 ytl ödedim. Ve fiyat olayını tedavinin son aşamasına kadar gündeme getirmediler. Mimader saol canım bu arada, Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarımız birlikte.[/QU

mrb bu hastanede pgd yapılıyormu. ?

Bence tüm kliniklerle gidin görüşün,Bu iş inanın dipssiz bir kuyu,Ben ilk denememi Gürgan klinkte yaptırdım ve 3000TL ödedim,üstelik vaadettikleri hiçbirşeyi yapmadılar ve moralimi çok bozdular.ıkinci denemem Genart ve doktorum Aysun Baltacı idi ve sadece 400TL ödedik hemde uzun protokol,çok iyi bir insan,herşeyden önce sana insan gibi değer veriyor.Nerde 3000TL nerde 400TL,sonuç kimyasal gebelik.Aradan 5 ay geçti ve ben tam 3. denememi yine Genartta yapacaktımki kendiliğinden hamiş kalmışım,şuan 2,5 aylık hamileyim.Darısı tüm isteyenlerin başına.Ama iyi araştırın.Ben ikinci denememden önce Ankaradaki tüm klinikleri gezip görüştüm ve birtek genartta sömürülmeyeceğime karar verdim.ıyide etmişim..

arkadasım ben konya eurofertılde yaptırdım yumurta toplama işllemini hakan özörnek transferi fuat ali bey yaptı beklemekteyım fakat çok memnun kaldım işinin ehlıler tavsıye ederım arkadasım

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin

Back
X