Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zencefil ve kinder ilginizden dolayı teşekkür ederim
merhaba mimader,,,,,,sana istanbulda,,,,umut veya bahçeci kliniği tavsiye ederim,,ben umutta girdim doktorum enver kurt tu,,,şuan sonuç bekliyorum,,,dilerim tutar,,tutmasada yine orda deneyeceğim,,,,ilgi,alaka çok güzel,,güvenilir ellerde olduğun hissettiriliyor,bence bizlerin tedavi sürecinde bu çok önemli,,,,,,rahatlık +güven=umut,,,,,,,
ben ankaradan gittim,,ank da beni tatmin eden bir merkez olmadı bu benim şahsi görüşüm,,,,kimine göre kötü olan kimine göre iyi olabilir,,,,,,,ama umut ta öyle değil,gelen hastaların hepsi memnun,buna şahit oldum bizzat,,,,,,,,
en azından git bir görüşme yap,,,,dediklerime hak vereceksin,,,,,,sevgiler,hayırlı olsun şimdiden
Umutun paket fiyatı ilaçlar dahil 4000 ytl.Fakat raposrun varsa raporunu da kullanabiliyorsun. Anlaşması var. Bende Umut ta yaptırdım tedavimi, Enver beydi doktorum. Çok da memnun kaldım ayrıca. Şiddetle tavsiye ederim. Hayırlı olsun şimdiden
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek maceramızın son aşamasındayız, yani test gününü bekliyoruz. Benim ilk denemem ve o kadar merkez varken ben bir tesadüf sonrası sadece görüşmek için gittiğim merkezde tedaviye başladım. Gittiğim merkez Erdem hastanesi, doktorum Doç. Dr. Serap Yaltı. Koordinatör hemşire Betül hanımi bir de embriyoloğum Uzm. Dr. Oya Karabulut. Gittiğim ilk günden beri bana karşı inanılmaz iyi davrandılar, tek yumurtam olduğunu, zor bir hasta olduğumu söylediler ama yüzlerinden tebessüm hiç eksik olmadı. Bu denemede tutmayabilir, hazırlıklı olmak lazım herşeye ama hastanın doktoruna güvenmesi ve pozitif elektrik alması çok önemli. Ben çok memnun kaldım, öneriyorum. ve Benim için dua edin arkadaşlar lütfen, 7 gün sonra test yapacağım.:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek maceramızın son aşamasındayız, yani test gününü bekliyoruz. Benim ilk denemem ve o kadar merkez varken ben bir tesadüf sonrası sadece görüşmek için gittiğim merkezde tedaviye başladım. Gittiğim merkez Erdem hastanesi, doktorum Doç. Dr. Serap Yaltı. Koordinatör hemşire Betül hanımi bir de embriyoloğum Uzm. Dr. Oya Karabulut. Gittiğim ilk günden beri bana karşı inanılmaz iyi davrandılar, tek yumurtam olduğunu, zor bir hasta olduğumu söylediler ama yüzlerinden tebessüm hiç eksik olmadı. Bu denemede tutmayabilir, hazırlıklı olmak lazım herşeye ama hastanın doktoruna güvenmesi ve pozitif elektrik alması çok önemli. Ben çok memnun kaldım, öneriyorum. ve Benim için dua edin arkadaşlar lütfen, 7 gün sonra test yapacağım.:Saruboceq:
Bu arada Erdem hastanesinin fiyatını da yazayım, ilaçlarla beraber 3200 tl. İlacı emekli sandığı ödedi, ben sadece 1.500 ytl ödedim. Ve fiyat olayını tedavinin son aşamasına kadar gündeme getirmediler. Mimader saol canım bu arada, Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarımız birlikte.[/QU
mrb bu hastanede pgd yapılıyormu. ?