canim benim yeniden start verceksin demekki nerde yaptirirdan yaptir insallah bu defa göbüsün dollu geri dönersin.Öpüldün canim..
mutlaka yeni bir doktor, yeni bir merkez öneririm, oranın senin için yapabileceklerini denedin bitti, artık o standardın dışına çıkıp, farklı bir doktorun bilgisinden, tecrübesinden, teknolojisinden yararlanmalısın. yoksa dön dolaş aynı çerçevenin içinde kalırsın. ben doktoruma çok güveniyordum, son derece ilgili görünüyordu, her doktor aynı standart işlemleri yapacak, doktor doktor gezmeye gerek yok diyordum, 3 denemem negatif sonuçlanınca, yeni bir merkeze gittim ve çok ciddi problemlerim olduğunu gördüm. böylesi daha ağır geliyor inan. maddi manevi onca kayıp, geçip giden zaman , tüm psikolojim bozuldu. yeni ameliyat oldum ve artık bir doktora güvenmem çok zor. doktorunun teşhis ve tedavi kısımlarında gerekeni yaptığından emin olmak lazım. gerekli tetkikleri, araştırmayı detaylı yapıyormu ona bakmak lazım. yoksa topla yumurtayı, yap transferi olayın en basit kısmı. zor olan problemi ortaya koyabilmek. ama malesef bunlara zaman ayırmak yerine hemen tüp bebeğe başlatıyorlar.
istanbulda olsaydın, merkez önerebilirdim ama eskişehirde bilmiyorum.
bir de tatlim merkezleri arstirirken dondurma islemleri hakkinda bilgi edinmeye calis, bu alandaki en iyi merkezi sec.
merhaba,
ben 3 negatif aşılama ve 2 negatif tüp bebeğin ardından önümüzdeki ay 3. denemeyi yapmak istiyorum. iki denemem de maya da oldu. maya ile ilgili olumsuz hiç birşey yaşamadım ,herşey çok iyiydi ama 2 negatif olunca insanın aklı karışıyo.. şimdi acaba merkez değiştirmeli miyim diye düşünüyorum. çünkü tüp bebek için eşimin de benim de durumu çok iyi.. yani sperm sayımız az ama tüp bebek için fazla bile deniliyor. yumurtalarda çok sayıda ve iyi kalitede oluyor. genetik analiz de yapıldı.. ortada görünür zor bi durum yok ama olmuyoacaba merkezimizi değiştirmeli miyiz? ankara tüp bebek merkezi, anatolia ya da recai pabuçcuyu çok duydum etrafımdan. bana destek ve yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar...
saol arkadaşım,ben de hep aynı şeyi düşünüyorum 3. de negatif olursa keşke başka yere gitseydim diyicem biliyorum bunu..ama yeni bi yeri tanımak, insanlara alışmak da zor geliyo o ayrı.. bu arada erzincanda yaşıyorum ama istanbul ya da ankaraya gelebilirim. merkez önerebilirsen sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?