merkür gerilemesi

"Ücretsiz doğum haritası" yazın google a oradan bakabilirsiniz. Ya da astro.com.
Bende 9. evde aslanmış, mistik konularla, yabancılarla, topluma ayak uydurmayla vs. ilgili daha çok netten baktığım kadarıyla.
Başka bir ev sisteminde bakınca da(o kısımları hiç bilmiyorum:KK53:) 10. evde görünüyor, bana bakan biri öyle bakmıştı haritama(whole signs diye bir ev sistemi, astro.com da seçilebiliyor). 10. evde iş ve kariyerle ilgiliymiş.
Canim ben yükselen hesaplarken aslan çıkıyor
Senin dediğin gibi harita hesaplama yapınca başak cikiyo

Anam ne kadar isabetli konu acmisim
Bu durumu yaşayan tek ben değilmişim :KK73:

Merhaba arkadaşlar,

Bu günlerde kendinizi motivasyonsuz, sevgisiz , lgisiz hissediyorsanız... keyfiniz yoksa (hatta alış veriş için bile) bunun nedeni sevgi, eğlence,aşk, lüks'ü temsil eden Venüs'ümüzün çok ağır baskı altında olması. Bu zarif gezegen soğuk öğretmen Satürn ile birleşiyordu (yavaş yavaş uzaklaşmaya başladılar) aynı zamada Mars ve Güneşte Venüsü sıkıştırıyorlar...işte keyifsiz olma nedenimiz bu :))

Peki nekadar daha devam eder derseniz en dibi gördük

3 güne kadar Satürn'den yeteri kadar uzaklaşmış olacak, bir süre daha çok büyük işler yapamayacak olsa da "bir, sıfırdan büyüktür mantığı ile" biraz nefes alabileceğiz.

İyi akşamlar...

''Alıntı''
OOO kız bır sürü alışveriş yaptım,ve keyfimde h,ç olmadığı kadar ıyı 13 gündür,motıvasyonum süper yuksek

Canim ben yükselen hesaplarken aslan çıkıyor
Senin dediğin gibi harita hesaplama yapınca başak cikiyo

Bunlar o başka sitelerde saat aralığı vs. girdiğinde çıkanlardan daha doğru :) Tam saat, doğum yeri vs. de önemli. Başaksındır.

Hatunlar bu merkür gerilemesi ne oluyo ya
Sürekli duyuyorum öyle bakıyorum
Gerlieyince noluyo ya
Taktım, bilen biri varsa açıklayabilir mi:KK73:

Merhaba kızlar, ben de son zamanlarda merkür gerilemesi nedir, neleri etkiler araştırıyordum. Snapchatte Astroloji anlatan birine denk geldim. Böyle hem gezegen olaylarını hem de burç yorumlarını konuşuyor. Bence siz de bir bakın ben başarılı buldum. Snapchat adı: cilersezici

Back
X