Saç Uzatma Yöntemleri Merrryyy'nin Saç Uzatma Günlüğü

Selam kızlar uzun zamandır saç bakımı ile ilgileniyorum kürler serumlar yağlar ampuller... Ve sonucunda sizlerle işe yarayıp yaramadığını ne kadar zamanda sonuç alacağımızı görelim istedim saçımın şuan ki hali budur Benimle saç uzatmak isteyenler hadi başlayalım kızlar:KK68:
Canımm saçların maşallah çok uzun ve rengi, hacmi, her şeyi harikaaa :KK200::nazar: Benim saçlarım kısacık bende uzatmaya çalışıyorum seninkininde kısa sandım :KK48:

Canımm saçların maşallah çok uzun ve rengi, hacmi, her şeyi harikaaa :KK200::nazar: Benim saçlarım kısacık bende uzatmaya çalışıyorum seninkininde kısa sandım :KK48:

Teşekkür ederim canım çok uğraşıyorum bir bilsen :KK68:Şampuanın içine 15-20 damla kadar çam terebentin yağı damlat saçlarının uzamasını hızlandırıcaktır. Haftada birgün organik hindistan cevizi yağı ve badem yağı ile masaj yap olabildiğince uzun beklet. Ve saçlarını yıkarken kesinlikle sıcak su ile yıkama canım.:KK19:

Teşekkür ederim canım çok uğraşıyorum bir bilsen :KK68:Şampuanın içine 15-20 damla kadar çam terebentin yağı damlat saçlarının uzamasını hızlandırıcaktır. Haftada birgün organik hindistan cevizi yağı ve badem yağı ile masaj yap olabildiğince uzun beklet. Ve saçlarını yıkarken kesinlikle sıcak su ile yıkama canım.:KK19:
AHH ahh bi gir konuma bak neler yapıyorum bunların hepsini yaptım saçımı kurutmam düzleştirmiyorum bile saçlarım yanmıştı oryalden, Saçlarımı uzatıyorum (fotoğraflı) konusu benim, bakabilirsin saçlarıma

Back
X