mersin de doğum yapanlar?

Topitikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
1.223
1.449
53
merhaba arkadaşlar mersin de doğuş hastanesinde şubat ayında sezaryen doğum planlıyoruz Allahın izni ile.. fiyat sormadık daha ama merak ediyorum mersin de özel hastanelerde doğum yapanlar hangi doğumlara ne kadar ödediler??? sağlık güvencem var devlet memuruyum...

Merhaba doğum yaptiniz mi acaba benim de dr orda ama kararsız im bilmiyorum ekip nasıl ilgi alaka nasıl fiyatlar nedir sizin dr kimdi acaba

Merhaba doğum yaptiniz mi acaba benim de dr orda ama kararsız im bilmiyorum ekip nasıl ilgi alaka nasıl fiyatlar nedir sizin dr kimdi acaba
Yaptım doğumumu doğusta dilek hanımda oldu spinal sezaryen ile.. Gebeliğimde de dopumun da da cok memnun kaldım kendisinden ameliyat sonrası cok rahattım genel olarak memnun kaldım 1050 lira diye biliyorum ödediğimiz parayı standart... Normal felan ne kadardır bilmiyorum ama yani ben hemşireyim eşim dr bizi tatmin etti herşey sadece cocuk dr u nu oradan seçmedik ulaşım ve hastane cok yoğum oldugu için daha sakin ve eve yakın diye cocuk için bundan sonra forum yasama gidiyorum... Hayırlı doğumlar size de :)

Çok teşekkür ederim yanitiniz için benim dr um osman nuri aksu iyi bir doktor ama çok resmi seviyeli davraniyor hastanenin eski yapıda olması da düşündürüyor biraz beni o yüzden kararsizim

Çok teşekkür ederim yanitiniz için benim dr um osman nuri aksu iyi bir doktor ama çok resmi seviyeli davraniyor hastanenin eski yapıda olması da düşündürüyor biraz beni o yüzden kararsizim
Hastane cok yoğun oldugu için pratik ve tecrubeli bir ekibi var eski olmasının öyle bi avantajı olabilir.. Dilek Hanım dan baska bi bayan dr vardı orada yard.doc. Adını hatırlayamadım sadece bir muayene oldum hiç tatmin etmedi... Kişilik ve mesleki. İlgi beceri olarak da tatmin oldum dilek hanımdan Osman beyi hiç bilmiyorum ama herkonuda güven veren bir Dr olmalı kadın doğumcu cunku önemli ve uzun bir süreç geçiriyoruz :)

Osman Bey bilgi ve tecrübeli ama mesafe li hastası ile ilgileniyor gerçekten ama iletişim iyi değil sanırım bunun etkisi var üzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…