MERSİN DE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşım biz 3 kardeşiz ve hiç birimizin çocuğu olmadı ablam 38 yaşında mersin tüp bebek merkezinde tedavi gördü bir kız yeğenim dünyaya geldi , arkasından ben ve kardeşimde tedaviye başladık çok şükür ikimizde hamileyiz. Doktorumuz Necip Bey Allah binlerce kez razı olsun bütün ailemizin dualarını aldı. Ablamın sorunu yumurta rezervi zayıftı. Benim eşimde problem vardı. kız kardeşimde miyom vardı.Tedavi sırasında merkeze gelen hamile ve çocukları olanları görünce çok umutlanmıştık zaten. Burada olumsuz yorum yapanları görünce yazmam gerektiğini düşündüm. Gece gündüz demeden telefonlarımıza cevap verdiler çok ilgililer Allah hepsinden razı olsun. Mersin tüp bebek cansınız sizi seviyoruz ailecek :)
Nedense bızım telefonlarımıza cevap vermeye tenezzül etmedıler. Tedavı kişisel. Düşünceniz kişisel. Size iyi gelmiş olabılır. Bana tamamen para tuzagı umut tuzagı geldıler.

selam mersinde yaptırmıştım gitmeyin derim hormonu basıp gönderiyorlar akılları fikirleri parada birde acıbademdeki volkan noyanada gitmeyin berbat bir dr. unutmayın acıbadem volkan noyan gitmeyin lütfen çevrenizdekileri uyarın rica ediyorum biz yandık başkaları yanmasın

yani eğer adanaya gidersem benim de 3 vasıta yapmam gerek erdemli de oturuyoruz bide işten dolayı günübirlik git gel yapmamız lazım bende çikolata kisti var tutmaz diye de korkuyorum çok endişeliyim
Merhaba son durumunuz nedir acaba?

Belki birileri okur ve yazdıklarım fikir verir diyerek paylaşıyorum. Biz bu hastanede eşimle gidip ilk muayenemizi olduk. Sonuç kocaman bir fiyasko neden mi;
* necıp hocanın muayenesi için 450 TL ödedik , normalde 650 TL dediler . Ki bence bu fiyat Mersin için cok yüksek . Her neyse hoca abartmıyorum iki saniye muayene etti sağ tarafa baktı 3 dedi sol tarafa baktı 3 dedi bu kadar
* sonra kocamla içeriye geçtik kendisi İngilizce be Almanca biliyor hoca benimle konuştu ben de çevirdim.
* benim rahim filmimi ve hormon testlerimi, onun spermiogram testini ve hormon testini ekstra 30 Civari test yapılarak değerlerin kontrol edileceğini ve toplam testlerin 6400 TL olduğu söylendi
* sonra dışarı çiktik konuştuk ve düşüneceğimizi söyledik cok şaşırdılar arkasından bir pazarlık süreci başladı indirim yaparız dediler ve 5800 TL ye düştüler ki sorun para değil bizim ikna olmamamızdı
Sonra doktor bizi odaya aldı tekrar ve çay ismarladı :) bildiğiniz geyik yaptı politikadan tutun eşimin mesleği vs reklamlar yapıldı işte yurtdışından cok hastaları varmış vs eşimle How ara you dışında da İngilizce konuşmadı. Kısacası bizim içimize sinmedi. Es son yemek ısmarlamak istedi bunu eşime hıc soylemedim bile iyice güveni sarsılacaktı sonuçta biz oraya çay içmeye yemek yemeye gitmedik. Sonuç olarak bizim içimize sinmedi

Arkasından Dr Kaan kocaya gittik eşimin sperm testini önce güven labda 120 TL ye yaptırdık. Muayene için sosyal güvencemiz olmadığı için 125 TL gayet makul bir ücret ödedik . Sonucuna baktı gayet güzel dedi , beni muayene etti yumurta rezervlerimin gayet iyi olduğunu yaşıma göre (42) , sol tarafta cok daha fazla rezervim olduğunu sadece rahim filmi gerektiğini söyledi , terste gerek yok gayet iyisini dedi , paşalar gibi de eşimle İngilizce konuştu cok memnun ve rahatlamis ayrıldık herkese en azından durum tespiti için bu doktoru tavsiye ediyorum

Back
X