- 27 Kasım 2015
- 153
- 49
- 28
- 37
- Konu Sahibi mercanca33
-
kızlar merhaba biz bebek ıstegımız uzere yenişehir hastanesi haldun canovaya gıttık kendısıne 1 yıla yakındır korunmadıgımızı ve halaa olmadıgını soyleyıp bebek sahıbı olmak ıstedıgımızı soyledım.bana sadece ultrasonla baktı 10 sanıye kdr ve başka hıc bı test fln yapmadı ınofolıc kombi yazdı bırde şeker ılacı kg kontolru ıcın.gonderdı sonra ne gel kontorl edelım su gun ne test hıc bısı yapmadı bu durum normal mı bana bıraz garıp geldı en azından hormon testlerı flan yapılmazmıydı ınofolıc combı ıcıyorum sımdı.
mersindeki gidilebilecek kadındoğumcuları söyleyebilir misiniz, burda yeniyim ve kim var neresi var bilemiyorumMErhaba, 1 yıldır korunmadan çocuk sahibi olamadıysanız doktorunun bazı tetkikler yapması gerekli yada ilaç tedavisi yada yumurta takibi yapmalı diye biliyorum. Mersinde birçok iyi kadın doğum uzmanı bulunuyor. isterseniz yeni bir doktora gidip yumurta takibini isteyin ve mutlaka 1 yıldır olmadığını belirtin.
çok teşekkür ederim elinizden geldiğince genede yazdınız :) saolunaçıkcası bende hangisini önereyim bilemiyorum. doktor hasta ilişkisi sizin ne beklediğinizebaglı aslında. ben öneririm fakat siz anlaşamazsanız. öylesine gittiğiniz bir doktor çok iyi olur. Forum Yaşam daki Kadın Doğumcular iyi diye biliyorum. Semra VEZİR,arkadaşımın doktoru o çok memnun. Doğuş Hastanesinde Muhsin SIRIM var. Forum Yaşamda Sultan ÇELİK. Ortadoğuda Saffet DİLEK. yani dediğim gibi umarım sizi anlayan size uygun bir doktor olur.
hiç canını sıkma, eminim seni anlayan doktor bulacaksın. Mersin bu konuda çok iyi bence:) umarım hayırlısıyla en kısa zamanda bebgine kavuşursun:)yanı bende şaşkınımmm hıc bı tetkıt yapmadı sankı basından savarmıs gıbı bı halı wardı onceden yapmıstı bana o testlerı esıme de amaa aradan zmn gectı yenılemesı lasımdı hoşlanmadım durumdan ve tavırlarından sonucta bebek olmuyor dıye gelıyorum ılac yazıp yolluyor ılac ıyı ılacmıs neysekıyenı bı doktor arayısınaa gırdım kızlarr haldun bey hakkında yazılıp cıızılen o cok ılgılı guler yuzlu alakadar dıye yazanlarıda anlamadım
Ben Bebek tedavisi için Muhsin sırım a gittim doğuş hastanesinde. Takibi çok iyi. Bir yıldır olmuyordu bizimde kistlerim vardı önce onun tedavisini yaptı takip etti. Sonra klomen verdiği ilk ay hamile kaldım. Tavsiye ederimkızlar merhaba biz bebek ıstegımız uzere yenişehir hastanesi haldun canovaya gıttık kendısıne 1 yıla yakındır korunmadıgımızı ve halaa olmadıgını soyleyıp bebek sahıbı olmak ıstedıgımızı soyledım.bana sadece ultrasonla baktı 10 sanıye kdr ve başka hıc bı test fln yapmadı ınofolıc kombi yazdı bırde şeker ılacı kg kontolru ıcın.gonderdı sonra ne gel kontorl edelım su gun ne test hıc bısı yapmadı bu durum normal mı bana bıraz garıp geldı en azından hormon testlerı flan yapılmazmıydı ınofolıc combı ıcıyorum sımdı.
Ben Bebek tedavisi için Muhsin sırım a gittim doğuş hastanesinde. Takibi çok iyi. Bir yıldır olmuyordu bizimde kistlerim vardı önce onun tedavisini yaptı takip etti. Sonra klomen verdiği ilk ay hamile kaldım. Tavsiye ederim
Klomen bitince bir çağırıyor. Yumurtaların durumuna bakıyor çatlatma iğnesine gerek varmı ona bakıyor. Sonra ilişki günlerini hesaplayıp söylüyor. Sonra bir daha çağırıp rahimin durumuna bakıyor. Adetin geçerse gel diyor. Sanırım sıralama böyleydi. İlk gebeliğimdi üç yıl oldu yani. Teyzem başka bir doktora gitmişti ismini vermiyim şimdi klomen vermiş hiç takibini yapmadı mesela hatta iki üç ay kullan olmazsa gel demiş. Ben kaç defa gitmiştim o dönem. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde sana da nasip eder inş.elifcım muhsın sırım cok ıyı bı dr mus herkesden duydum ayrıca teyzemın de doktoru darısı başıma ınsalllah bende klomene basladım 3 gun oldu pzrtesı dr um cagırdı bakalım nasıl bı yol devam edecek ınsallah bende bu ay gebe kalırım senın gıbı
sende nasıl oldu klomenden sonra neler yaptıı
amin arkadaşımalllah bağışlasın tedavı mı oldun peki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?