mersin en iyi kadın dogum doktoru

mercanca33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
153
49
28
37
kızlar merhaba biz bebek ıstegımız uzere yenişehir hastanesi haldun canovaya gıttık kendısıne 1 yıla yakındır korunmadıgımızı ve halaa olmadıgını soyleyıp bebek sahıbı olmak ıstedıgımızı soyledım.bana sadece ultrasonla baktı 10 sanıye kdr ve başka hıc bı test fln yapmadı ınofolıc kombi yazdı bırde şeker ılacı kg kontolru ıcın.gonderdı sonra ne gel kontorl edelım su gun ne test hıc bısı yapmadı bu durum normal mı bana bıraz garıp geldı en azından hormon testlerı flan yapılmazmıydı ınofolıc combı ıcıyorum sımdı.

kızlar merhaba biz bebek ıstegımız uzere yenişehir hastanesi haldun canovaya gıttık kendısıne 1 yıla yakındır korunmadıgımızı ve halaa olmadıgını soyleyıp bebek sahıbı olmak ıstedıgımızı soyledım.bana sadece ultrasonla baktı 10 sanıye kdr ve başka hıc bı test fln yapmadı ınofolıc kombi yazdı bırde şeker ılacı kg kontolru ıcın.gonderdı sonra ne gel kontorl edelım su gun ne test hıc bısı yapmadı bu durum normal mı bana bıraz garıp geldı en azından hormon testlerı flan yapılmazmıydı ınofolıc combı ıcıyorum sımdı.

Evet enazından hormonlarına bakabilirmiş..

MErhaba, 1 yıldır korunmadan çocuk sahibi olamadıysanız doktorunun bazı tetkikler yapması gerekli yada ilaç tedavisi yada yumurta takibi yapmalı diye biliyorum. Mersinde birçok iyi kadın doğum uzmanı bulunuyor. isterseniz yeni bir doktora gidip yumurta takibini isteyin ve mutlaka 1 yıldır olmadığını belirtin.

MErhaba, 1 yıldır korunmadan çocuk sahibi olamadıysanız doktorunun bazı tetkikler yapması gerekli yada ilaç tedavisi yada yumurta takibi yapmalı diye biliyorum. Mersinde birçok iyi kadın doğum uzmanı bulunuyor. isterseniz yeni bir doktora gidip yumurta takibini isteyin ve mutlaka 1 yıldır olmadığını belirtin.
mersindeki gidilebilecek kadındoğumcuları söyleyebilir misiniz, burda yeniyim ve kim var neresi var bilemiyorum

açıkcası bende hangisini önereyim bilemiyorum. doktor hasta ilişkisi sizin ne beklediğinizebaglı aslında. ben öneririm fakat siz anlaşamazsanız. öylesine gittiğiniz bir doktor çok iyi olur. Forum Yaşam daki Kadın Doğumcular iyi diye biliyorum. Semra VEZİR,arkadaşımın doktoru o çok memnun. Doğuş Hastanesinde Muhsin SIRIM var. Forum Yaşamda Sultan ÇELİK. Ortadoğuda Saffet DİLEK. yani dediğim gibi umarım sizi anlayan size uygun bir doktor olur.

açıkcası bende hangisini önereyim bilemiyorum. doktor hasta ilişkisi sizin ne beklediğinizebaglı aslında. ben öneririm fakat siz anlaşamazsanız. öylesine gittiğiniz bir doktor çok iyi olur. Forum Yaşam daki Kadın Doğumcular iyi diye biliyorum. Semra VEZİR,arkadaşımın doktoru o çok memnun. Doğuş Hastanesinde Muhsin SIRIM var. Forum Yaşamda Sultan ÇELİK. Ortadoğuda Saffet DİLEK. yani dediğim gibi umarım sizi anlayan size uygun bir doktor olur.
çok teşekkür ederim elinizden geldiğince genede yazdınız :) saolun

yanı bende şaşkınımmm hıc bı tetkıt yapmadı sankı basından savarmıs gıbı bı halı wardı onceden yapmıstı bana o testlerı esıme de amaa aradan zmn gectı yenılemesı lasımdı hoşlanmadım durumdan ve tavırlarından sonucta bebek olmuyor dıye gelıyorum ılac yazıp yolluyor ılac ıyı ılacmıs neysekı :D yenı bı doktor arayısınaa gırdım kızlarr haldun bey hakkında yazılıp cıızılen o cok ılgılı guler yuzlu alakadar dıye yazanlarıda anlamadım

yanı bende şaşkınımmm hıc bı tetkıt yapmadı sankı basından savarmıs gıbı bı halı wardı onceden yapmıstı bana o testlerı esıme de amaa aradan zmn gectı yenılemesı lasımdı hoşlanmadım durumdan ve tavırlarından sonucta bebek olmuyor dıye gelıyorum ılac yazıp yolluyor ılac ıyı ılacmıs neysekı :KK70: yenı bı doktor arayısınaa gırdım kızlarr haldun bey hakkında yazılıp cıızılen o cok ılgılı guler yuzlu alakadar dıye yazanlarıda anlamadım
hiç canını sıkma, eminim seni anlayan doktor bulacaksın. Mersin bu konuda çok iyi bence:) umarım hayırlısıyla en kısa zamanda bebgine kavuşursun:)

Kızlar ben mersinde oturuyorum ben 2 farklı doktora gittim memnun kalmadım sonuçta artık kimin işine nasıl ilgi ve alakayla yaklaştığını anlayabiliyorsunuz neyse tavsiye üzerine imc de ayfer gürbüz var oraya gittim size gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim herşeyi tek tek anlatıp bilgi veriyor tabi 1 ay öncesinden randevu almanız gerek çok kalabalık genelde..Buarada gerekirse tanışabilirizde :)

Ben Bebek tedavisi için Muhsin sırım a gittim doğuş hastanesinde. Takibi çok iyi. Bir yıldır olmuyordu bizimde kistlerim vardı önce onun tedavisini yaptı takip etti. Sonra klomen verdiği ilk ay hamile kaldım. Tavsiye ederim

ewt kızlar bendee sonunda dr a karar verdımm ıstedgım ıkı dr da cok yogun oldugu ıcın sıra alamadım ayfer ve osman nurı gıdemedım yogunlar.yenısehırde tugrul beyee gıttım tavsıyelerlee memnun kaldım cok ılgılı alakalı bılgılı hemen testler yaptıı reglımın 3, gnuydu zten.5.gunu tekrar cagırdı hem sonuclaraa baktık hem e alttan ultrasonla muyane ettıı cok sukur temız cıktı klomen verdı 3 ozaak pazara kadr kullancam 4 ocakda tekrar cagırdı pzrtesı tekrar gıdıcem sımdılık memnun kaldım hasta psıkolojısınden anlıoo hemen tetsler ve muayene ıstedı once bakalım neden olmamıss dıye yarım saatt dan fazla konustu ılgılendı muyane ettı analttııı uygulayacagı yolu sımdılık memnunum bakalım ınsalllah bu ay hamıle kalırım

elifcım muhsın sırım cok ıyı bı dr mus herkesden duydum ayrıca teyzemın de doktoru darısı başıma ınsalllah bende klomene basladım 3 gun oldu pzrtesı dr um cagırdı bakalım nasıl bı yol devam edecek ınsallah bende bu ay gebe kalırım senın gıbı
sende nasıl oldu klomenden sonra neler yaptıı

Ben Bebek tedavisi için Muhsin sırım a gittim doğuş hastanesinde. Takibi çok iyi. Bir yıldır olmuyordu bizimde kistlerim vardı önce onun tedavisini yaptı takip etti. Sonra klomen verdiği ilk ay hamile kaldım. Tavsiye ederim

elifcım muhsın sırım cok ıyı bı dr mus herkesden duydum ayrıca teyzemın de doktoru darısı başıma ınsalllah bende klomene basladım 3 gun oldu pzrtesı dr um cagırdı bakalım nasıl bı yol devam edecek ınsallah bende bu ay gebe kalırım senın gıbı

Klomen bitince bir çağırıyor. Yumurtaların durumuna bakıyor çatlatma iğnesine gerek varmı ona bakıyor. Sonra ilişki günlerini hesaplayıp söylüyor. Sonra bir daha çağırıp rahimin durumuna bakıyor. Adetin geçerse gel diyor. Sanırım sıralama böyleydi. İlk gebeliğimdi üç yıl oldu yani. Teyzem başka bir doktora gitmişti ismini vermiyim şimdi klomen vermiş hiç takibini yapmadı mesela hatta iki üç ay kullan olmazsa gel demiş. Ben kaç defa gitmiştim o dönem. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde sana da nasip eder inş.

amın canım dılınee sağlıkk ewt ılkkes gıttım tetsler yapıdlı ıkıncı kere ıkı gun sonra cagırdı alttan muyane yaptı klomen verdı 1 hafta kullanıp pzrtesı gunu gelcen dedı demmekkı buda ilgili takıp edıo haldun canovaya gıttım gecen ay bana ultrasonl baktı ustten karın bolgesınden yanı ınofolıc combı yazdı ıkı ay kullan dedı baska hıc bısı demedı ne testler ne muayenee onun uzerıne degıstım dr umu

Doğuş hastanesinde Muhsin SIRIM ve Öznur hanım var kadın doğumcu
ben ve gelinimiz Öznur Hanım'a gittik ve doğum yaptık o hastanede çok iyiydi

alllah bağışlasın tedavı mı oldun peki cnm
amin arkadaşım
canım ben doğuma mersine ailemin yanınna geldim mersinde yaşamıyorum
son ayımda bir iki kez gittim öznur hanıma ona rağmen çok ilgili davrandı sağolsun
darısı sana olsun sağlıkla ve hayırlısı ile

Back
X