Mersin ortadogu hastanesınde dogum yapan arkadaşlar bılgı verirmisiniz

Mersin'de ortadoğu hastanesinde 28 ağustosta doğum yaptım. Çok kalabalık bir hastane. Doktorum Osman Nuri Aksuydu. Kendisinden çok memnununm. Doğumum sezeryanla oldu. Ama hastane şartlarını sorarsan ben özel odada kaldığım halde yinede çok memnun kalmadım. Gerçi yapı olarak ben çok titiz ve detaycı bir insanımdır. Bana çok hijyenik gelmedi. Ama doğumumdan ve dr umdan memnundum.

310 nolu oda(özelmişşş)da kaldım. +400 tl ödedim. epidural oldum. 1500 e yakındı ödediğim.

canım bende orda doğum yapıcam ALLAH nasip ederse sigortasız doğum ne kadar ve çiğdem rukiye şanlı alp hanım hakkında bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun ilk gebeliğim korkuyorum :(

Merhabalar. Ben de eylül ayında inşAllah orta doğum hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum. Acaba orda doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilirler mi? Doktorum Arzu Doruk açıkçası ilk doğumum olacağı için biraz stresliyim

Merhabalar. Ben de eylül ayında inşAllah orta doğum hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum. Acaba orda doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilirler mi? Doktorum Arzu Doruk açıkçası ilk doğumum olacağı için biraz stresliyim

Cnm dogumun gerceklesti mi allahin izniyle. Benim de doktorum arzu doruk gebeligimin ilk haftalarindayim ama endise ediyorum.arzu hanimin dogumunu merak etmistim.

Cnm dogumun gerceklesti mi allahin izniyle. Benim de doktorum arzu doruk gebeligimin ilk haftalarindayim ama endise ediyorum.arzu hanimin dogumunu merak etmistim.
Arzu hanım da dogum yaptınızmı aceba bende hamileyim az kaldı arzu hanım doktorum hastane çalışanları hakkında çok iyi yorumlar duymuyorum gelinimizde yeni dogum yaptı hiç memnun degil çalışanlardan

Arzu hanım da dogum yaptınızmı aceba bende hamileyim az kaldı arzu hanım doktorum hastane çalışanları hakkında çok iyi yorumlar duymuyorum gelinimizde yeni dogum yaptı hiç memnun degil çalışanlardan

aa aramızda çok az var ..
benim de doktorum Arzu hanım çok da seveierim kendisini..
her hastane hakkında olumlu düşünen de var olumsuz düşünen de...
bi hastanede tanıdığım çok memenun idi diğeri bin pişman( başka hastane)
burada çok yakınım doğum yapmadı o yüzden bilmiyorum..
ama kanamam dolayısıyla bi gece kaldım arzu hanımın ilgisi pahabiçilmeez...

B
aa aramızda çok az var ..
benim de doktorum Arzu hanım çok da seveierim kendisini..
her hastane hakkında olumlu düşünen de var olumsuz düşünen de...
bi hastanede tanıdığım çok memenun idi diğeri bin pişman( başka hastane)
burada çok yakınım doğum yapmadı o yüzden bilmiyorum..
ama kanamam dolayısıyla bi gece kaldım arzu hanımın ilgisi pahabiçilmeez...
bizim gelinimiz yeni yaptı arzu hanımda çok iyi ilgili ama hastane hiç hoşuma gitmedi odalar dolu dogum hanede beklettiler bebegide gelinimizide sabahta amelyatlı apar topar çıkardılar hasta gelecek diye o korkutuyor beni

B

bizim gelinimiz yeni yaptı arzu hanımda çok iyi ilgili ama hastane hiç hoşuma gitmedi odalar dolu dogum hanede beklettiler bebegide gelinimizide sabahta amelyatlı apar topar çıkardılar hasta gelecek diye o korkutuyor beni
Çıkabilecek duruma gelmeden çıkaracaklarını sanmıyorum
Peki şimdi Nasıl gelin ve bebek

Çıkabilecek duruma gelmeden çıkaracaklarını sanmıyorum
Peki şimdi Nasıl gelin ve bebek
İyi çok şükür ama agrıları çok sezaryan olunca bence mutlaka oda için konuş önceden benimki normal dogum olacagı için korkuyorum hadi gece dogum yaptım odalar dolu sorun olursa diye

B

evet bizde arzu hanımın hastasıyız. ama dediğiniz gibi hastane rezil pis çalışanlar duyarsız ukala bizde değiştirecez heralde hastane yüzünden

valla çok iyi niyetlisin ama yaptıklarına inanırım bendede böyle izlenim uyandı
İyi niyet değil de hasta normal hale gelmeden çıkarmak mümkün değil
Zaten sezeryanı da Bi gece kalınıyor
Umarım biz o sorunları yaşamayız

İyi çok şükür ama agrıları çok sezaryan olunca bence mutlaka oda için konuş önceden benimki normal dogum olacagı için korkuyorum hadi gece dogum yaptım odalar dolu sorun olursa diye

İnşaallah dolu olmaz
Ne deyim ki
Allah yardımcımız olsun
Hastaneye güvenmek değil Rabb im yardım etsin

Normal olacağın şimdiden belli mi?

38 de çatı muayenesi yapacak beni de

İnşaallah dolu olmaz
Ne deyim ki
Allah yardımcımız olsun
Hastaneye güvenmek değil Rabb im yardım etsin

Normal olacağın şimdiden belli mi?

38 de çatı muayenesi yapacak beni de
Benim ilk kızımı normal dogurdum bunuda normal dogurmayı düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet bizde arzu hanımın hastasıyız. ama dediğiniz gibi hastane rezil pis çalışanlar duyarsız ukala bizde değiştirecez heralde hastane yüzünden
Aynen bi tek ben şikayetci degilim bi çok kişiden duydum bunu sırf arzu hanım için gidiyordum ama degiştirecegim hastaneyi birde çok yogun kimsenin birbirinden haberi yok sizin dogum ne zaman

Aynen bi tek ben şikayetci degilim bi çok kişiden duydum bunu sırf arzu hanım için gidiyordum ama degiştirecegim hastaneyi birde çok yogun kimsenin birbirinden haberi yok sizin dogum ne zaman

ben daha 19.haftadayım. en zor olan doktor ve hastane seçimi güya mersin büyük şehir fakat doktor seçeneği az

Back
X