24 yılını açık başla geçirmiş bir insan nasıl böyle bir soru sorabilir? komik. Hatay'da öğrenciyim ve ateistim türbanlı arkadaşlarımda var gayet rahatız oldu mu şekerim?
Neden sordugumu bi kez de sana aciklayabilirim ama anlayacagini sanmıyorum.Muhakkak ki anlama kapasiten yeterlidir zeka duzeyinde eminim benimkinden fazladir ancak amlamamanin tek sebebi aklinin ve kalbinin iyimselige hoşgörüye kapalı olmasıdır.Neden bi kapali bayan buldunuz başörtüsü üzerine bi soru gördünüz diye akp akp diye sayiklamaya basladiginizi anlamiyorum ben de.Bana gore de bu komik.
Şimdi
24 sene basi acik bi bayan bu soruyu niye sorar?
Ben biliyorum ki bazı yerlerde sizin yaptiginiza benzer Sivil siyaset yapmayi yasam tarzi haline getirmis , kapali insanlari yadirgayan insanlar var iste malesef.Bunun dışında eger mersin cok turistik luks bi sehirse orda kapali bayanlarin sayisi azsa sahil kesiminde goze batmak istemem,bunlar hatay icin de gecerli...eger insanlar bana garip garip bakarsa rahatsız olurum.Bu bana has bi durum da degil herkes farklı görüldüğü ortamlardan rahatsizlik duyabilir.herkes okula formayla gittiginde sivil gelen nasil goze batarsa ya da tam tersini de düşünebilirsin..iste bu da onun gibi bişey.Dedigim gibi yadirgamak icin degil yadirganmamak icin sordum.Rahat edermiyim diye araştırmak istedim.Insallah anlatabilmisimdir ve dilerim anlarsın neden boyle bi soru sordugumu.Ama sen illede siyaset yapicam dersen de sen bilirsin oldu mu şekerim