Mersin’de yaşıyorum araştırmalarım sonucu Adana başkentte 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm zaten yanlış tedavi uygulanmış.. bu arada 24 yaşındayım ve hiç bir problemim olmamasına rağmen tüpler kapalı yumurta kalitesi kötü gibi yorumlar aldım. Eşimin sperm sayısı düşük biraz ama umutsuz vaka hiç değiliiz.. çok cahildim araştırdığım ilk hastaneye gittim. 2 tedavi sonucu maalesef negatif durum sonra Bülent haydardedeoğlunu araştırdım zaten en iyisinde ilk 3e girer Adana’da.. bu sefer olacak tamam dedim ve gittim tedaviye başlandı herşey normal 20 yumurta toplandı döllendi vs transfer günü geldi çattı aradılar hiç embriyo kalmamış hepsi gelişimini durdurmuş 2 gün öncesinde aradılarında embriyolarımın mükemmel kaliteli olduğunu söylemişlerdi. Transfer olamadım
anlayacağınız doktor ne kadar önemliyse laboratuvar çok çok daha önemli kesinlikle mersin ve adana bölgesinin laboratuvarlarına güven olmaz ben şuan Ankara bahçeciye git gel yapıyorum tedaviye dün başladık aynı maliyet. Rapor da çıkardım laboratuvarları çok iyi sizde iyici araştırın. Umarım yardımcı olabilmişimdir