Mersin zel Ortadou Hastanesinde (eski ismi toros) doum yapanlar ve yapacaklar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi sonem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sonem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
84
0
86
39
İçel Mersin
arkadaşlar özel ortadoğu hastanesinde doğum yapmış olanlar hangi doğum yöntemiyle doğurdunuz memnun kaldınız mı ve ne kadar ücret ödediniz
doğum yapack olanlar siz hangi doğum yöntemini düşünüyorsunuz ve ücretleri hakkında bir bilginiz var mı yazarsanız sevinirim...:CüvCüv:

Bende orda yapmayı dusunuyorum Allah izin verirse , doktorum orada cunku ve epidural dusunuyorum tabii korkup son anda vazgeçmezsem.Benım 3 arkadasım orda dogum yaptı ve memnun kaldılar.

Bende orda yapmayı dusunuyorum Allah izin verirse , doktorum orada cunku ve epidural dusunuyorum tabii korkup son anda vazgeçmezsem.Benım 3 arkadasım orda dogum yaptı ve memnun kaldılar.
bende epidural normal doğumu düşünüyorum ama doktor doğuma girerse ssk hiçbirşeyi karşılamıyormuş oda 1200 falan oluyormuş ebeler normal doğum bakımından daha tecrübeliler ama epidural olunca nasıl olur bilmem gidince bir görüşecem bakalım..:CüvCüv:

valla benimkişde osman nuri çatı muyanesinde canım çok yandığı için nasıl normal doğuracaksın dedi bana ama çatınm musaitmiş psikolojik yönden hazırlaman gerek dedi ben normalı istiyorum ama ebeler saat başı açılma varmı diye bakıyorlarmış ya benide o korkutuyor hiç olmazsa epidural yapılınca hissetmem diye düşünüyorum çarşamba günü tekrar çatıya bakacak çok korkuyorum ama bu yüzden sezeryan olup kesilmekte istemiyorum çokda az günüm kaldı ne yapacam bilmiyorum..:CüvCüv:

bende bu hastaneyi araştırıyodum arkadaşlar orda doğum yapan var mı nasıl ve epidural tavsiye ediyo musunuz sigortasız ücret ne kadar bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

2009 yılında orda dogum yaptım osman nuride epiduralsezeryan memnun kaldım.675 gibi bişey ödemiştik ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…