mersinde doğum yapanlar

yaşam forum hastanesinde ahmet ışıktan nasıl doktor sezeryanı nasıl sızce hımmet özdemir mi daha iyi yoksa ahmet ışıktanmı yardımcı olursanız çok sevınırım anestezı uzmanları nasıl ???simdıden teşekurederim
canım nerede doğum yaptın mersinde ben epiduralli normal düşünüyorum mersine yabancıyım oraya tasıncam bi bilgim yok yardımcı olabilir misin özel düşünüyorum bu arada.

mersinde doğum yapmadım ama mersın kadın dogum hastanesınde calıstım.özel hastane dusunuyorsan forum yaşam hastanesini önerırım.
canım ben epiduralli normal doğum düşünüyorum tarsusda yada mersinde özel düşünüyorum bana yardımcı olabilir misin?

:nazar:merhabalar,
Bende Mersin'de yaşıyorum. Şu an 14 haftalık hamileyim. Ortadoğu hastanesine gidiyorum kontrollere. Doktorumdan memnunum ama özel hastane bile olsa artık devlet hastanesi gibi çok kalabalık olmuş. Hafta sonuda çamlıbelde bir doktorun özel muayenesine gittim. Ondan da çok memnun kaldım ama ben memur olduğum için doğumu nerede yapacağıma karar veremiyorum. Çünkü baya fiyat farkı var arada. Bakalım kısmet. Sen kime gidiyorsun...:nazar:
canım doğumu nerede yaptın ben epiduralli normal doğum düşünüyorum tavsiye edebileceğin doktor yada hastahane var mı?

Ablam daha yeni dogum yapti forum yasamda himmet beydi doktoru cok memnundu doktorundan bi de kuveze girdi cocuk 7 24 cocuk doktoru var
Fiyatinida yarin ablama sorar soylerim size

Ablam daha yeni dogum yapti forum yasamda himmet beydi doktoru cok memnundu doktorundan bi de kuveze girdi cocuk 7 24 cocuk doktoru var
Fiyatinida yarin ablama sorar soylerim size
Cok saol cevabın için canım ya bir an ümidi kestim kimseden cevap gelmeyince ablan normal doğum mu yaptı peki?

Canım merhaba bende epidural normal doğum düşünüyorum forum yaşam hastanesinden memnun kaldın mı 2.doğumun nasıldı nerde yaptın bu arada MAŞAALLAH kuzularına kOCAMAN OLMUSTUR ŞİMDİ ikiside oyyy:KK68:
merhaba 2.doğumum adanada normal yaptim yapmaz olaydım çok sanci çektim açilma olmadi şükür yinede normal oldu forum yaşam on numara hastane pahalı gelirse yenişehir has daha uygun ve evet büyüdüler kuzucuklar kızim şimdi 8 aylik oldu nerdeyse darisi sana inşallah bu arada nerden geliyorsunuz

Arkadaslar ilk dogumumu forum yaşam hastanesinde yapmıştım 4 yıl önce şimdi ikinci bir kez yine tercihim forum yaşam Hastanesi himmet bey çok ilgili anestezi ekibi ameliyat ekibi hemşire hanımlar kisacasi güler yüz ve kaliteli hizmet aldığım bir yer oldu cihazları Mersinde en üst düzey bu arada kendim de sağlıkcı yim dua edin lütfen nisan sonu dogumum var

Arkadaslar ilk dogumumu forum yaşam hastanesinde yapmıştım 4 yıl önce şimdi ikinci bir kez yine tercihim forum yaşam Hastanesi himmet bey çok ilgili anestezi ekibi ameliyat ekibi hemşire hanımlar kisacasi güler yüz ve kaliteli hizmet aldığım bir yer oldu cihazları Mersinde en üst düzey bu arada kendim de sağlıkcı yim dua edin lütfen nisan sonu dogumum var

canım meraba. doğıum yaptınmı. ben de forum yaşama gidiyorum. inşallah orada yapacam doğumu. nasıldı. bilgi verirmisin.

Back
X