mersinde doğum yapanlar

mersin ımc hastanesindeki dr.ceren dinçer ata nasıl bir doktor arkadaşlar?? bilen varmı ?

Artık Ankarada'yız şükür, gebeliğimin ilk 7 ayında Mersin'deydim ve ilk 5 ay Forum yaşamda Gülay Özdemir'e gittim. Daha önce iki doğumumu Ankara'da yaptım ve hastanelerden beklentim yüksekti belkiastaneyi çok beğenmediğim için bir de imc'yi deneyeyim dedim. Bir arkadaşım da Ceren Hn.da doğum yapmış ve bir memnuniyetsizlik belirtmedi, oyüzden Ceren Hanım'a gittim. Açıkçası bana çok samimiyetsiz geldi. Üstelik yanmda da jel şişesini düşürdü diye hemşiresini azarlayıp kız ağladı diye arkasından okumuş etmiş birine hiç yakışmayacak hakaret sözleri sarfetti. Açıkçası böyle bir insan canı burnunda doğum yapan kadına neler yapabilir düşünmek bile istemiyorum. Herkesin beklentisi farklıdır tabi, kiminin canı daha pektir, ben ağrı eşiğim düşük olduğundan zor geçiyor doğumlarım, naz da yapabilmeliyim, canım acıyor da diyebilmeliyim.
Doğum yapmadım ama genel olarak Gülay hn. bana çok iyi bir dr. gibi geldi diğeriyle karşılaştırınca. Özellikle bayan tercih ediyorsanız daha az seçenek var Mersin'de o yüzden Allah yardımcınız olsun diyorum..

teşekkür ederim ya bende konyadayım ama doğumu mersinde yapıcam cok zamanda kalmadı doğuma ama emin olmak ıstıyorum gıdecegım doktordan ceren hanımla gorusmustuk ama genede kararsız kaldım

Asla tavsiye edeceğim bir doktor degil.msjınız yeni degil umarım gitmemişsinizdir. Hoşgörüsüz asabi hastayı aydınlatma mayan biri.soru sordugumda oturup sana tıp anlatamam demişti hiç unutmam

Aman Aman kesinlikle gitmeyin buna. Ya ilk heyecanımızı burnumuzdan getirdi bebeğin videosunu çektirmek istedik ultrason cihazından demediğini bırakmadı. Biz de bebeğin sağlığı için bu kadar azar işittik, diye kendimizi avuturken devam ettiği cümlesinin devamını dinleyince şok olduk. 5o bin euroluk cihazımı çekeceğiniz video için bozduramam, dedi. Bebeğin sağlığı için soru sorduğumuzda ağzımıza tıkıyor dediklerimizi , hazır cevap ve ukala. Anlayış sıfır. İşini severek yaptığını düşünmüyorum. Bu kadar agresif birisinin doğum anında neler diyeceğini hayal bile edemiyorum bu korkunç bir kabus olur.

Back
X