Mersinde en iyi jinekolog

Calikusu Elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
24
17
88
33
Merhaba bayanlar araniza yeni katildim benim sorunum hamile kalamamak.2yil olacak evlendigimden beri.İlk 6ay korunduk sonra da olmadi.Daha oncr tetkikler temiz cikti sadece hsg sonucu sol tüpte yer yer daralma ve sislik varmis ama dr .sıkıntı olmaz demisti..Simdi Mersinde iyi bi kadin dogum doktoru ariyorum yardimci olun nolur ...Ayrica tavsiyeleriniz varsa da alabiliriz zor durumdayim tecrübelerinizi bekliyorum..

İyi bari eşinizle ilgili bi sıkıntı yok Kaç yaşındasınız ?Şimdi normal kadın doğumcular bazı şeyleri Normal diyip gönderiyorlar yumurta takibi yapalım derler,bi 6 ay daha deneyin derler.mersin üniversitesi tıp fakültesinde tüp bebek bölümünde Gürkan hoca var elinizdeki tetkiklerle bi ona gidebilirsiniz 180 tl muayene ücreti

Ben 35imde evlendim 36 da normal yoldan hamile kaldım ama sorun vardı aldılar eşimin sperm sayısı azdı sonra tüp bebek yaptırdım negatif ,tekrar yaptırdık çok şükür hamileyim Adana’da yaptırdım stres çok etkili bu işlerde yani bebek fikri akıldan çıkmayınca olmuyor inşallah en kısa zamanda olur sizinde yardımcı olabileceğim bişey olursa buralardayım siz hangi Dr gittiniz ?

Rabbim saglicakla kucaginiza almanizi nasip etsin canim ben doguda gorev yaptigim icin hep oralardaki doktorlara gittim pek iyi bi doktora rastlamadim simdi tatildeyken mersinde gideyim iyi bi doktora dedim ama cok kararsiz kaldim .Senin dedigin doktor sadece tup bebek mi yapiyo

Amin inşallah ,anladım tüp bebek doktoru ama muayene edip tahlillere rahim filmine bakıp gerekeni söyler geçen bi arkadaşım hem ona gitti hem normal kadın doğumcuya ikisi de olur denemeye devam edin demiş
Bide akademi hastanesinde Ahmet Kaan koca var onun ismini de çok duyuyorum

Ben 35imde evlendim 36 da normal yoldan hamile kaldım ama sorun vardı aldılar eşimin sperm sayısı azdı sonra tüp bebek yaptırdım negatif ,tekrar yaptırdık çok şükür hamileyim Adana’da yaptırdım stres çok etkili bu işlerde yani bebek fikri akıldan çıkmayınca olmuyor inşallah en kısa zamanda olur sizinde yardımcı olabileceğim bişey olursa buralardayım siz hangi Dr gittiniz ?
Adana'da hangi doktora gittiniz acaba

Akademide Ahmet ve Banu hoca var ikiside çok iyi
Özel muh. Çiğdem şanlualp duydum
Yenişehir hastanesi haldun canova duydum
Forum yaşam himmet Özdemir Gülay Özdemir
Valla arastirdiklarim daha çok Allah herkese insaflı vicdanlı bir doktor karşılarına çıkarsın herkesin dermanı birinde rabbim şifani versin inşallah

Akademide Ahmet ve Banu hoca var ikiside çok iyi
Özel muh. Çiğdem şanlualp duydum
Yenişehir hastanesi haldun canova duydum
Forum yaşam himmet Özdemir Gülay Özdemir
Valla arastirdiklarim daha çok Allah herkese insaflı vicdanlı bir doktor karşılarına çıkarsın herkesin dermanı birinde rabbim şifani versin inşallah
Tesekkur ederim ben de Cigdem Sanlialpi duymustum hatta pazartesi gunune randevu bile aldim ama gidip gitmekte kararsiz kaldim baya pahaliya mal olacak bosa gitmesinden korkuyorum

Tesekkur ederim ben de Cigdem Sanlialpi duymustum hatta pazartesi gunune randevu bile aldim ama gidip gitmekte kararsiz kaldim baya pahaliya mal olacak bosa gitmesinden korkuyorum
Ücreti ne kadar acaba isterseniz once diğer hastanelere randevu alın mesela akademinin ücreti 60 TL idi diğerleri biraz daha fazla idi ama çiğdem hocayı bilmiyorum

Gittim bugun muayene olmaya adetin 3.gunu ilac tedavisi yapcakmis .cataldayken smear testi icin numune de aldilar.250olan muayene oldu mu bize 350 tl.bildigin yoluyo yani cigdem sanlialp muayenehanesi

Back
X