Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende Eylülde evlendim malum Mersin sıcak en büyük korkum makyajımın akması resimlerde kötü çıkmaktı ama Mersinde Pozcu ciğerci apanonun bulunduğu arada Vip kuaförde Aslı Hanım yaptı saçımı ve makyajımı harikaydı bir gram akmadı ve resimler çok güzel çıktı fotoğrafçı bile resimleriniz çok renkli dedi. Nişandada oraya gitmiştim kesinlikle öneririm fiyatı 400 liraydı ortalama Mersin'de böyle zaten
kızlar ben de mersin gelini olacağım.. nişanlım önden bikaç yere bakmak için bu haftasonu mersine gidecek. ben fotoğraflarla karar vereceğim.. en azından şimdilik açıkçası biz düğünümüzü kendimiz yaptığımız, ailelerden pek destek alamayacağımız için hem çok güzel bir düğün olsun hem de biraz uygun olsun istiyoruz.. düğün mekanı önerileriniz var mı? ona göre nişanlımı da yönlendireyim size güveniyorum